Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam chciałem zapytać czy mając patch Tuga Vicio można zainstalować ten czy raczej nie są one kompatybilne i należy dodatek zainstalować na czystego pesa ?
--- Koniec cytatu ---
ja mam galxy i to, obydwa działają bez zarzutu, E Mod ma osobny folder download i exe i save (chwała im za to !!!) można mieć dwa patche
SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie kawał dobrej roboty ale intro dajcie nowe a nie stare bo to lekko trąci amatorką no i w lepszej rozdzielczości
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za opinie. Powiedz które jest to nowe intro? Bo szukałem w necie i wyskakuje mi to co mamy teraz. Zapodaj jakiś link to dodamy bo to żaden problem dodać.
es_sabbi:
to Wam KONAMI doda roboty :) za tydzień wychodzi nowe DLC
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto Wam KONAMI doda roboty :) za tydzień wychodzi nowe DLC
--- Koniec cytatu ---
es_sabbi damy rade i z tym dlc dla nas juz nie ma mocnych :)
SlaveQ85:
DODANO NOWE LINKI W PARTACH
ORAZ TORRENT
Dostępne na 1 stronie.
Pozdrawiam
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto Wam KONAMI doda roboty :) za tydzień wychodzi nowe DLC
--- Koniec cytatu ---
es_sabbi mam nadzieję że Konami mocno nie narozrabiało w nowym DLC ale robiąc E-moda do PES 14 miałem spore problemy z nowymi DLC i musiałem dużo nadrabiać ale myślę że w PES 15 będzie dobrze tak jak z poprzerdnim DLC.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona