Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
hose444:
@Pentoza;
--- Cytuj ---wiadomo kiedy 2? To bym wtedy karierkę na YouTubku zaczął :] z komenatrzem of course.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiadomo. Ale mam nadzieję, że niedługo. A co do kariery, to trzymam Cię za słowo - z komentarzem obowiązkowo! :)
@Stanek1983:
--- Cytuj ---prześle mi ktoś pliki z folderu patcha, gdzie jest settings, exe, brakuje mi tych plików, defender mi pousuwał, chodzi i o folder 3dgame, plik settings.exe
--- Koniec cytatu ---
Może być z wersji 1.0?
Lukasek:
Czy to normalne, że nie umiem połączyć się z serwerami KONAMI podczas gry na patchu. Nie chodzi mi o MyClub tylko o same logowanie przy uruchamianiu gry.
Przepraszam jeżeli już to było poruszane ale przeglądając wątek nie znalazłem odpowiedzi ;)
stanek1983:
mod jest robiony na "nie oryginalnej" wersji gry i nie ma szans na połączenie online
Kosek07:
Mam bandy Konami na wszystkich stadionach, co na to poradzić?
MarioLG:
Witam wszystkich na forum i z miejsca mam pytanie...
Sciągnełem patch z Ekstraklasa (juz z dwóch linków różnych) i za każdym razem gdy uruchamiam instalator pokazuje mi sie taki kominikat :
"This package can only be run from a bootstrapper"
tak pisze gdy klikam na instalator , jeśli jednak klikam na plik "E-MOD Ekstraklasa " który nazywa się "Aplikacja" , patch instaluje mi sie lecz nie chce się uruchomić . Widziałem ,że temat był poruszany na forum lecz nie znalazłem rozwiązania .
Pozdrawiam
ps : nie mam opcji odpalenia jako administator
Nawigacja
[#] Następna strona