Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
bkt:
Wybierasz druzyne i prowadzisz ja w nieskonczonosc, mozesz kupowac zawodnikow i niejako managerowac. Czy do tego potrzeba jest siec? Tryb sie chyba nazywa myteam lub cos takiego.
I jeszcze jedno, pytanie dotyczace ogolnie tego pesa. W IIS 2 bylo cos takiego, ze mozna bylo jakims skrotem w momencie kiedy chcialem wyjsc z kontry przelaczyc ustawienie teamu na bardzo ofensywne. Przesuwal sie znaczek nad nazwiskiem bardziej w strone bramki przeciwnika, bylo chyba z 7 pozycji do wyboru. W tym momencie zawodnicy bez pilki biegli mocno do przodu i starali sie wyjsc na prostopadla szybka pilke, gdy sie to cofnelo na defensywne, team wracal sie do tylu. Bylo to bardzo wygodne. W PES 2011 chyba gralem i juz tego nie bylo. Czy tu jest taka mozliwosc?
Czy jest tu jakis dzial ogolnej dyskusji o wersjach pesa?
hose444:
--- Cytuj ---Wybierasz druzyne i prowadzisz ja w nieskonczonosc, mozesz kupowac zawodnikow i niejako managerowac. Czy do tego potrzeba jest siec? Tryb sie chyba nazywa myteam lub cos takiego.
--- Koniec cytatu ---
W Master League grasz offline, ale jest ograniczenie chyba do 15 sezonów.
A online to myClub - ale na tym się nie znam. Poczytaj o tym na naszym Forum.
Snake89:
Witam
Mam problem mianowicie nie mogę zainstalować tego moda... Próbowałem już jako administrator itp w trybie zgodności i nic. Po wybraniu katalogu do instalacji itp klikam instaluj i wyskakuje mi to powiadomienie:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE klikam OK i nic, jest tylko to okno:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE jak najeżdżam myszką to kursor zmienia się w klepsydrę jakby się ładowało, tak przez ponad 3 godziny i nic... mogę sobie klikać na wstecz anuluj i instaluj ale nic się nie dzieje nawet instalator się NIE ZAWIESZA, aby wyłączyć instalacje to tylko przez menedżera zadań.. :( HELP :(
Gdy instaluje grę domyślnie to wyskakuje mi ten komunikat
REJESTRACJA lub LOGOWANIE a po kliknięciu na OK pokazuje mi się to
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
hose444:
Ewidentnie nie masz tego pliku "coś tam-coś tam.msi". Sprawdź, czy antywirus Ci czegoś z instalki nie usunął, spróbuj ściągnąć instalkę raz jeszcze, ale tak, żeby Ci antywir nic nie usunął.
Jak to nie to, to nie wiem.
Snake89:
Dobra juz po sprawie :D wybrakowane mialem pliki :p
Nawigacja
[#] Następna strona