Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
Grosik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam taki problem że jak daję Make Backup pojawia mi się błąd. Gra zainstalowała się poprawnie, pliki które powinienem mieć mam.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Mam ten sam problem, gra to pirat, uruchamiam jako admin ;/
s10:
A wie ktoś, gdzie jest lista wyjątków w Avaście? Inna sprawa, że skanuje te pliki nim i uznaje je jako czyste, a potem są usuwane przed startem gry. ???
hak23:
Do osoby pod nickiem s10: usuń sobie Avasta a zainstaluj darmowy a sprawdzony Microsoft Security Essentials . Sam używam od kilku lat i problemów nie mam.
Stroszek76:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESettings.exe przestał się włączać na oryginalnym PES, ciekawe czym to jest spowodowane
--- Koniec cytatu ---
Mam ten sam problem,po zinstalowaniu PesGalaxy tez nie moge uruchomic settings,reinstal tez nic nie dał.Moze ktoś pomóc?
TEATRALNE:
Witam. Mam identyczny problem co kolega. Z tym że sprawdzałem na dwóch wersjach pes2015 i wyskakuje mi ten sam komunikat. Również mam wszystko tak samo w folderach. Antywir wyłączony więc nie usuwa mi żadnych pliczków.NET framework uaktualniony,uruchamiam jako administrator.
Więc o co może biegać ? Instaluje to na dysku C , a mam na dysku D pesa z innym patchem zainstalowanego,może mieć na to wpływ że pliki się gryzą ze sobą ?
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProszę o pomoc :)
Zainstalowany pes 2015, potem mod 2.0, a następnie skopiowane pliki z update 2.1
Klikam na selektor, wybieram E-Mod.exe i wyskakuje błąd: Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji... steam_api.dll
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona