Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
KrystianTraker:
Witam mam ten problem "wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji.Jeśli klikniesz przycisk kontynuuj,aplikacja zignoruje bład(...)Odmowa dostępu do ścieżki C:\Program Files (x86)\Pro Evolution Soccer 2015\steam_api.dll''.ęwystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji.Jeśli klikniesz przycisk kontynuuj,aplikacja zignoruje bład(...)" wszystko robiłem zgodnie z instrukcją instalka odpalona jako administrator co jest ? system miałem na nowo postawiony kiedyś wersja 1.0 mi działała..
damianmajk:
Cześć,
jestem tutaj nowy - od razu mówię, że patch jest genialny, dzięki czemu ponownie wróciłem do PES 2015 >:D
Moje pytanie jest następujące - jak mając tego patcha skorzystać z downsampling pes 2015, czyli GeDoSaTo plus Pes 2015 Screen Resolution Tool (
REJESTRACJA lub LOGOWANIE). Bez patcha, włączając przez Pes 2015 wszystko działa, ale w momencie wybrania e-mod, albo e-mod-nesa downsampling nie reaguje.
Prośba o pomoc.
Dzięki.
gregor1601:
PES 2015 nie jest orginalny. system windows 8,1 zrobilem wszystko jak w instrukcji i nic sie nie zmienilo.
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESciagnalem patacha zrobilem tak jak w instrukcji nie dodatek nie dziala...
Prosze o pomoc.
--- Koniec cytatu ---
Podaj szczegóły, inaczej nikt Ci nie pomoże, bo nie będzie wiedział o co chodzi. Z czym problem, jak on wygląda, jakiego masz PESa, patcha, system, itd.
KrystianTraker:
nie wiem czy to błąd ale zobaczcie na ilość meczy i na punkty dobrze to ? bo legię lali non stop była ostatnia a nagle na zakończenie sezonu 2gie miejsce
Kliknij, aby powiększyć
Nawigacja
[#] Następna strona