Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch mega jedynie co to brak Astana aby zagrać LM według najnowszego
--- Koniec cytatu ---
Niestety nie robiłem już nowej LM, za mało czasu na to było. Dzięki za opinię miłą.
Pozdrowionka
Zukuuu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUżywasz 7zipa do rozpakowywania?
--- Koniec cytatu ---
Mój błąd. Jednak dalej po skopiowaniu wszystkiego na swoje miejsce, na czystego PES-a nie mam niestety żadnych zmian, tak jakby w ogóle nic nie wykrywało, nie mam już pojęcia co może być przyczyną
SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Mój błąd. Jednak dalej po skopiowaniu wszystkiego na swoje miejsce, na czystego PES-a nie mam niestety żadnych zmian, tak jakby w ogóle nic nie wykrywało, nie mam już pojęcia co może być przyczyną
--- Koniec cytatu ---
Pokaż screena z folderu z PES oraz screena z Dokumentów oraz folderu Konami w dokumentach, bo po omacku nie znajdziemy :)
Zukuuu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPokaż screena z folderu z PES oraz screena z Dokumentów oraz folderu Konami w dokumentach, bo po omacku nie znajdziemy :)
--- Koniec cytatu ---
problem nieaktualny, trochę mi to zajęło, próbowałem na wiele sposobów i już wszystko śmiga. Patch świetny, co tu dużo mowic, kawał dobrej roboty! W końcu mogę sobie pograć moim Zagłębiem Sosnowiec, tak więc jeszcze raz dziękuje :)
jedno małe pytanie ... grając właśnie Zagłębiem Sosnowiec mam przyśpiewki i bandy reklamowe Widzewa Łódz, czy da się to jakos zmienić ?
zgredzik90:
Czy jak będziesz robił do PES 16 będzie wszystko według najnowszych drużyn które grają w LM i LE ?
Nawigacja
[#] Następna strona