Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!

<< < (72/80) > >>

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże napisać tak w dwóch zdaniach jak inny ?? łatwiejszy trudniejszy ?

--- Koniec cytatu ---

Ja ci nie odpiszę, bo grałem tylko na oryginalnym gameplayu. Ale słyszałem, że jest trochę trudniejszy.

SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam patch zainstalowałem na czystego pesa ale nie działa nie mam nawet Selectora nie wiem co zrobić próbowałem coś zrobic a tu nic wrzucam screeny z folderów :) REJESTRACJA lub LOGOWANIE  REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
Na pierwszym screen widać że brak i kilku plików, możliwe że antywirus usunął. W antywirusie dodaj folder z PES do wyjątków(wykluczeń) i skopiuj jeszcze raz.
Na drugim screen widać że nie tam gdzie trzeba skopiowałeś :) weź ten folder o nazwie "E-MOD 2015.by PESnext.pl"wyciągnij z folderu Pro Evolution Soccer 2015 i wsadź jeden wcześniej czyli do Konami obok Pro Evolution Soccer 2015  ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEjedno małe pytanie ... grając właśnie Zagłębiem Sosnowiec mam przyśpiewki i bandy reklamowe Widzewa Łódz, czy da się to jakos zmienić ?

--- Koniec cytatu ---
Przyśpiewki są jakiejś drużyny z Ligue 2 bo za nią jest 1 liga, a bandy faktycznie Widzewa bo Sev który mi je robił wyjechał na jakiś czas i nie zrobił dla Zagłębia. Niestety ja już nic z tym robić nie będę bo zacząłem pracę nad EM 16 do PES 16.
To była ostatnia aktualizacja do PES 15. Przykro mi mam za dużo obowiązków  w domu i w pracy, niestety musicie się nacieszyć tym co jest  ;D

lukasz_190:
Panowie mam problem zrobiłem wszystko tak jak w instrukcji i wszystko działa w sensie stadiony scoreboard tylko nie mam nazw lig i drużyn co zrobiłem źle ?
Prosze o pomoc

SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie mam problem zrobiłem wszystko tak jak w instrukcji i wszystko działa w sensie stadiony scoreboard tylko nie mam nazw lig i drużyn co zrobiłem źle ?
Prosze o pomoc

--- Koniec cytatu ---
Pewnie źle skopoiowany OF

Pan L:
Siema. Przed chwilą ściągnąłem ten mod. Tylko przy wypakowywaniu 2 i 3 partu wyskakuje błąd: "Nie można otworzyć pliku blablabla jako archiwum". Dodam, że pierwszy part elegancko się wypakował. Do tej czynności używam 7-zipa

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej