Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
Nawrota:
Witam!
Działa prawie wszystko oprócz drużyn ekstraklasy i 1 ligi np. Stomil Olsztyn czy Termalica maja tylko stroje swoje a reszta jest z 2 ligi francuskiej (sklady).
???
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
czaster1234:
Witam chłopaki. Ja mam następujący problem - wklejam wszystko zgodnie z instrukcją jak należy włącza mi się "Ekstraklasa mod selector" (oczywiście jako admin) wybieram e-mod.exe i mrugnie tylko biały ekran i czarny w ułamku sekundy i wyłącza się. Normalnie uruchomiony pes 2015 bez moda działa.
discover99:
mam 3 pytania :
1) czy PTE Patch 8.0 nie będzie kolidował z Ekstraklasa mod 15 ?
2) czy oba instalować czy wystarczy jeden z nich ?
3) jaką sugerujecie kolejność instalacji - który najpierw ?
dzięki i pozdrawiam
OnoMatoPeja:
każdy patch będzie jeśli zaznaczysz wszystkie pliki, w tym option file musisz zamienić
bo nawet jak zaznaczysz tylko pliki od patcha PTE to i tak musisz w moich dokumentach OF z ekstraklasy zamienić na ten z PTE, bo jak zostawisz OF z ekstraklasy to będziesz miał śmietnik w grze lub gra się nie uruchomi, wyłączy
żaden patch nie ma osobnego OF i nie można jechać na 2 patch naraz, to nie dawny kitserwer i możliwości z osobnym .exe itp.
mam nadzieję że rozwiałem twoje wątpliwości i wiesz o co chodzi
Pzaczeq:
Mam problem, po zainstalowaniu patcha muszę ustawiać wszystko od nowa - sterowanie, itp. A settings.exe się nie zapisuje, przez co nie dość że muszę ustawiać język gry, to jeszcze muszę grać na sterowaniu domyślnym.
Nawigacja
[#] Następna strona