Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
Franek1994:
Wszystko mi działa tak się mi zdaje , chociaż w emod nie mam tych plików co na zdjęciu
SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWszystko mi działa tak się mi zdaje , chociaż w emod nie mam tych plików co na zdjęciu
--- Koniec cytatu ---
których plików? w emod-dlc musisz mieć te wszystkie co na zdjęciu, w folderze z grą możesz nie mieć tych stubdat jeżeli nie masz oryginału.
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWszystko mi działa tak się mi zdaje , chociaż w emod nie mam tych plików co na zdjęciu
--- Koniec cytatu ---
franek ty zawsze masz jakiś problem, jemu trzeba jak dziecku, po wypakowaniu klikasz na instalator, pliki instalujesz do steam/steamapps/common/PES2015
Franek1994:
sorki , wszystko mam , ja idiota wbiłem na emod selector , zamiast emod- dlc , i dlatego robiłem problem . Patch super , szkoda tylko że sider nie działa z wychodzącymi zawodnikami na murawę , ale to drobnostka .
SlaveQ85:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsorki , wszystko mam , ja idiota wbiłem na emod selector , zamiast emod- dlc , i dlatego robiłem problem . Patch super , szkoda tylko że sider nie działa z wychodzącymi zawodnikami na murawę , ale to drobnostka .
--- Koniec cytatu ---
Działa tylko trzeba dodać, zapomniałem go dodać w v1, dodamy w update.
pobierz sobie autoslider 1.1 i dodaj E-Mod.exe do auto slidera
Nawigacja
[#] Następna strona