Archiwum > Rozrywka
Porozmawiajmy o serialach!
Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOgladal ktos DC Legends ? Trzeba obejrzec wczesniej Flesha i Arrowa zeby to ogladac i ogarniac watki i powiazane historie?
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Palacio:
:) Jakbym chcial to bym napisal. Szczerze to nabijalem kolejnego posta zeby cos tu sie dzialo. Bo jest bieda.
Mejor:
No dobra, to już kontynuując temat serialowy. Ogląda ktoś Daredevila? Ja na początku przy zapowiedziach byłem w ogóle niezainteresowany, potem serial zaczął zbierać dobre opinie i po długim czasie się zdecydowałem. Na razie jestem po 3 odcinkach i więcej się nie wypowiadam, ale już mocno mnie wciągnęło i polubiłem bohatera. Polecam jeśli ktoś szuka czegoś komiksowego, ale pomiędzy z reguły mniej poważnym Marvelem, a nadto poważnym DC.
Palacio:
Zabieram się za ten serial, ale zabrać nie mogę i na razie nie oglądałem ani jednego odcinka.
Mejor:
Wczoraj skończyłem drugi sezon. Nie otrząsnąłem się do teraz i jeszcze pewnie przez kilka dni nic nie obejrzę. Do wybitności temu serialowi daleko, ale rewelacyjny to on jest z całą pewnością. Z wrażenia napisałem recenzje aż, pewnie ukarze się niedługo na fw.
Nawigacja
[#] Następna strona