Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016: Gra zaoferuje nam więcej licencji niż kiedykolwiek wcześniej!!
OnoMatoPeja:
Następne 100 stron o licencji.. to coroczne, błędne koło.
I tak 90% graczy online grywa tymi samymi zespołami co stanowi jakieś 5% z całego 100% licencji w grze.
To tylko dobre jest przy kreowaniu zespołu online noname o znanych graczy. To tak jak by dać zespół okręgowy ligi polskiej o zawodników z najwyższej półki xD
Są ważniejsze rzeczy na których powinni się skupić, aby ta gra była grywalna, nawet albo i zwłaszcza online a w tedy nawet FIFA w pełni licencjonowana o 100 lig by nie miała szans.
Mniej automatu ze strony skryptów a więcej myślenia i praktyki nad tak zwanym "skillem".
krzaq12:
Chorwacka czy serbska zgadzam się cała jest zbyteczna-tylko Dinamo Zagrzeb, Crvena i Partizan są godne uwagi, natomiast liga belgijska oferuje wiele ciekawych zespołów-Anderlecht, Standard Liege, Genk, Club Brugge czy Gent ;D
jakubmateu569:
Może Ekstraklasa? ^^ Bo z tego co wiem to EA nie ma umowy na wyłączność... Jednak najbardziej brakuje mi Bundesligi, ale od tego są patche.
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże Ekstraklasa?
--- Koniec cytatu ---
Popieram. Ale jak nie będzie jej, to chłopaki i tak zrobią jak zawsze genialnego moda.
matyjasik90:
ja tam online nie gram :) Gram zawsze sezon jednym klubem potem go zmieniam po jakims czasie i wracam do niego :) a co do lig wiadomo im więcej tym lepiej i stadiony do klubów a nie 10 szt dla wszystkich . ale z drugiej strony prawdziwy gracz serii iss wie co najlepsze :) gra na boisku :)
Nawigacja
[#] Następna strona