Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016: Gra zaoferuje nam więcej licencji niż kiedykolwiek wcześniej!!
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEobym się mylił, ale coś mi się wydaje, że wcześniejsza premiera PESa zwiastuje, że znów dostaniemy odgrzewany kotlet (przypominam, że różnica między PES2015 a PES2014 w wersji na PC była taka, że trochę poprawili gameplay i pogorszyli grafikę, no a żeby było śmieszniej PES2014 ma gorszą grafikę niż PES2013).
--- Koniec cytatu ---
A czego się spodziewasz? PES 2015 odniosła względny sukces, chociaż ponoć wyniki sprzedażowe z tego co czytam są na bardzo słabym poziomie. To będzie PES 2016 z lekko dopracowaną grafiką i paroma kosmetycznymi zmianami. Może jakaś nowa opcja w EDIT, więcej modułów stadionowych, nowe wyzwania treningowe, ale generalnie raczej cudów nie należy się spodziewać, ja i tak tego PESa nie trawię więc wersję 2016 pewnie odpuszczę albo kupię w późniejszym terminie :)
RABBIT.PL:
To ja tez dodam swoje piec groszy :)
Serwery serwery i jeszcze raz serwery bo gra ogólnie jak dla mnie jest spoko chodź już dawno zrezygnowałem z grania w ta cześć jak nigdy tak wcześnie bo porostu lagi prawie zawsze dziwne rozłączenia czasami i na pewno nie jest to moja wina ani żadnych portów itp Co mi po jakiś nowych piłkach strojach itp niech zrobią coś aby ta gra była grywalna online i będzie ;) ok
Gram na PC
Fabek:
Niech zrobią taki sam silnik na PC co na PS4 to będę zadowolony.
mateusztb:
Jeżeli znowu ma być 14 stadionów to już lepiej niech powrócą do trybu tworzenia stadionów, który był w PESie 13.
Albo niech robią fake'owe stadiony :)
MGS:
Fake. Wyglada zbyt dobrze :p.
Nawigacja
[#] Następna strona