Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016: Zapowiedź zwiastuna już dostępna!!

<< < (8/8)

es_sabbi:
Panowie wy tu gadu-gadu a Konami w końco opowiedziało coś "konkretnego" :) zapraszam do lektury tutaj --> REJESTRACJA lub LOGOWANIE

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJesteś naprawdę aż tak głupi czy udajesz?

--- Koniec cytatu ---

Może by tak grzeczniej?

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Przyjąłem zasadę, że z ludźmi głupimi inaczej się nie da. Trzeba im mówić po prostu, że są głupi.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Nie sraj wyżej dupy szczylu.
--- Koniec cytatu ---

Jak chcecie się wymienić światopoglądem intelektualnym w języku powszechnej "łaciny" zapraszam was do rozmowy na PW.
Jak nie potraficie zaakceptować lub przemyśleć danej wypowiedzi użytkownika forum, bez względu na rację lub nie, w waszym mniemaniu, pomińcie "ten element" lub nie zniżajcie się do poziomu tzw. "głupka" takimi zwrotami.
Następnym razem odpocznienie od forum na X dni.

hose444:

--- Cytuj ---Masz jakiś problem? Zapraszam na priv.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Nie sraj wyżej dupy szczylu.
--- Koniec cytatu ---

Takie rozmowy to toczcie sobie w rzeczywistości, a nie w Internecie. Mnie to rybka, czy się spotkacie i dacie sobie po mordzie - nie pierwszy i nie ostatni raz dwóch facetów załatwia tak sprawę ma tym świecie - ale tutaj, na Forum obowiązują zasady i należy ich przestrzegać. Jak nie, tak jak mówi we'street - od Forum sobie odpoczniecie obaj.

--- Cytuj ---Przyjąłem zasadę, że z ludźmi głupimi inaczej się nie da. Trzeba im mówić po prostu, że są głupi. Eot.
--- Koniec cytatu ---
Tylko, że ta zasada narusza Regulamin Forum, czyli tutaj nie możesz jej stosować. Tyle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej