Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016: Poznaliśmy datę premiery i wygląd okładki!!
PWN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno ja się nie mogę z Tobą zgodzić w tej kwestii, bo mam w domu PES2015 na PC, a młodszy brat się pomądrował i kupił sobie PES'a2015 na Xbox One
trudno powiedzieć abym gruntownie przetestował wersję z X'One ale z 15 meczy może zagrałem i nie miałem żadnych problemów z przejściem z PC na Xboxa, w identyczny sposób rozgrywałem akcje, identyczne reakcje zawodników, jeśli są jakieś różnice w gameplayu to naprawdę muszą być poukrywane w detalach
różnica między wersją next-gen a pc nie ma nic wspólnego z tą różnicą jaka była w PES2008 między wersją PC a PS2, lub W przypadku PES2 różnica między PS2 a PSX
i nie wynika to z tego, że wersja PC trzyma poziom, po prostu tym razem next-genowy krok w przód był bardzo mały, szczerze mówiąc to gdyby nie denerwujące klikanie przycisków RB i LB w nowych padach xboxa to miałbym wrażenie, że w dalszym ciągu gram na Xboxie 360
grafika faktycznie jest trochę lepsza na next-genie ale tylko trochę i na te trochę składa się wygląd kibiców, większa rozdzielczość stadionowych cieni (co sprawia, ze granie w dzień na x'one bywa irytujące), trochę lepsza tekstura trawy, trenerzy i otoczka, ale to na PC było w 2014, a już np twarze zawodników lepiej wyglądają IMO na PC, naturalniejsze odbicia światła
a po wgraniu herbów, strojów, to całokształtnie PC może mieć nawet przewagę
mój ogólny wniosek jest taki, fox engine w MGS V robi szał, ale w Pesie szału nie robi
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, że każdy może więcej lub mniej różnic wychwycić, największy problem to był tzw. "odczuwalny inny feeling gry". Według mnie były to inne gry, podobna opinia panowała wśród graczy odwiedzających turnieje lanowe w Polsce.
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak Adam "prawde ci powie" Bhatti juz w zeszłym roku ściemniał na temat pc, a jak będzie wydaje się logiczne, czyli na pc będzie niemal identyczna gra jak na starych konsolach. Dlaczego? a no dlatego, że Konami ma w dupie pc i najmniejszym nakładem sił, czyli bazując na np ps3 wydadzą okrojony produkt, czyt. ochłap ::).
Konami od dwóch sezonów daje wyraźny sygnał, że tylko konsola Sony jest dla nich najważniejszą platformą. Patrząc na założenia Pesleague.com widać to jeszcze wyraźniej, ciekawe czy w nadchodzącym sezonie w dalszym ciągu ps3 utrzyma się w grze, czy może wraz z nadjeściem Pes 16, tylko PS4 będzie gwarantowac udział w rozgrywkach.
--- Koniec cytatu ---
Wierzysz Bhattiemu, że PES 2016 nie będzie taki jak na PS4 ale nie wierzysz, gdy napisał, że będzie inny niż na PS3, fuck logic
PWN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWierzysz Bhattiemu, że PES 2016 nie będzie taki jak na PS4 ale nie wierzysz, gdy napisał, że będzie inny niż na PS3, fuck logic
--- Koniec cytatu ---
Letischoo dawno nie gadalismy i widac zapomniałeś, że co byś nie napisał to w ostatecznym rozrachunku zawsze wychodziło na moje, ponownie próbujesz błysnąć? OK.
Otóż kolego, pokaż w którym momencie napisałem, że wierzę w słowa Bhattiego? Ba, skoro juz powołujesz się na logikę, to pomyśl troszkę i zastanów się, do której wersji będzie bliżej pc, tej z ps3 czy ps4? Zasada bazy dla pc będzie prosta albo old albo next gen, i tyle. Czy Konami niczego cię dotad nie nauczyło jak postępuje z PC? Powiedz ile razy mam jeszcze rozbijać w pył twoje zapędy mędrca forumowego, jawnego ojca karatora? więc tak...fuck logic...pfff, dziękuje dobranoc.
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiedz ile razy mam jeszcze rozbijać w pył twoje zapędy mędrca forumowego, jawnego ojca karatora? więc tak...fuck logic...pfff, dziękuje dobranoc.
--- Koniec cytatu ---
;D Spięcie po kilku tweetach, czy jak to się tam nazywa i dwóch czy trzech filmikach. Teraz będzie tylko lepiej gorzej
--- Cytat: saabi ---Niestety po 10 latach czas najwyższy pożegnać się z tą serią i wystawić serwis pesleague.pl na allegro :D
--- Koniec cytatu ---
Ty nie dowcipkuj :)
pavulon666:
Zachecam do nie kupowania wersji Pc jeśli bedzie to jakaś wersja dla hindusów. Ja nie kupię 15 w wersji 2.0 z taką kupą graficzną. Jeśli w końcu sprzedaż padnie to może nie wypuszczą wersji Pc resztka fanów albo przejdzie do konkurencji albo spatchuje sobie 15ke.Raz już zapłaciłem stówkę za 15kę drugiej nie chcę.
Przecież to kpina. Inne gry są wręcz podciągane graficznie dla wersji Pc vide wiedzmin lub gta a ja mam klaskac temu cyganowi Bahttiemu za kastrowaną wersje Ps3.
Niech ktoś przetłumaczy temu pajacowi że wersja nextgenowa też nie ma takiej mega grafiki jak zachwala na gamplaju a jak ma to być dokastrowane to wyjdzie taka rzygowina jak w tym roku.
::) ::)
Naprawdę jakbym nie patrzył na grafikę to bym grał w 6ke albo 2009 która też lubiłem albo wogóle w iss2 bo to fajny arcade był.
Nawigacja
[#] Następna strona