A PES 2015 to nie byla edycja 2014 2.0 :>?
Niekoniecznie, ponieważ- w moim odczuciu w 15 - grało się o wiele inaczej i lepiej.
Tak praktycznie o kazdej edycja mozna napisac.
Nie zawsze, bo to nie chodzi o nowy silnik, tylko o to, aby gra była po prostu lepsza, bardziej rozbudowana od poprzedniej edycji.
Niby moderator, a głupi.
Grzeczniej.
Nikt nie będzie za darmo pracował.
Na pewno ci z KONAMI są biedni i ledwo starcza im na życie, toteż nie można zmieniać ceny gry, bo przecież nie mieli by za co żyć! Zorientuj się, jakie są tam zarobki i czy są adekwatne do tego, co nam oferują.
I skończ już z tym PESem 2015 2.0
Bo co?
sugerując się filmikami z YT.
Czym mam się sugerować? To tylko przeczucie, nie daje żadnych wyroków. Te dopiero po zagraniu w pełną wersję.
Otrzeźwiej trochę chłopie.
Jestem trzeźwy od tygodnia, jak by Cię to interesowało.
Konami to wielka firma, nie będzie sprzedawać gry za pół darmo,
Jak wielcy, napisał Ci już Artur. A co tego "pół darmo" - powiedziałem max 70 zł. Ja tak sobie myślę, że jak kupię książkę za 30 zł, to mam więcej frajdy niż z tego, co oferuje KONAMI (zważywszy, że będzie to to samo drugi raz pod rząd, przecież jak ktoś nie gra w online, to tylko z kumplem albo Tryb Kareiry do stworzenia opowiadania zostaje). Ci wielcy ludzie z wielkiej firmy strasznie się napracują? To pomyśl, ile pracy włożyli w tę książkę za 30 zł Autor, wydawnictwo itd,.
Dwa, to czy ktoś Ci każe kupować?
Nikt, ale spekulować mogę sobie do woli. Ty mi zabronisz?
Jak idziesz do sklepu np. po nowy telewizor i widzisz cenę 1000zł, ale w internecie widziałeś lepszy i taniej, i uważasz, że ten w sklepie nie jest tyle warty to nie kupujesz, prawda?
Co to ma do rzeczy?
Mamy koniec czerwca i mamy tu sfrustrowanych wiesczów, którzy już głoszą różne śmieszne hasełka.
Nie wiem, kto tu jest sfrustrowany, ale prędzej Ty, skoro wylewasz agresywnie swoje żale, broniąc jedynej słusznej firmy i gry, niż ja, bo ja sobie oceniam na spokojnie, analizuje, bez spiny.
Przekazuje przeczucia, tyle.