Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016: Poznaliśmy datę premiery i wygląd okładki!!
Dllugi34:
Polecam czytać ze zrozumieniem tak samo jak pisać o tym czego dotyczy post jednak nawet administrator nad t niea kontroli woli zwracać uwagu na temat pisania postów nad postem niż kontrolować tematy
hose444:
Już nie doda. Prośba o usunięcie konta zaakceptowana.
MGS:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna powyższym filmiku jest Rush Football 2, ale do końca nie wiem co to jest i czy w to da się grać :P
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie da sie w to grac. To same odtwarzane animacje.
mad_radzian:
Ktoś napisał ze na PS4 nie ma lagów :) czasami są takie że nie da się grać, najczęściej w weekendy. A te głupie karne nikomu nie przeszkadzają? Czasami muszę ostro skupić się na powtórce żeby zobaczyć za co on był odgwizdany. W online division powinno być filtrowanie drużyn, a nie na 10 rozegranych meczy, 10 to przeciwko Realowi lub Barcelonie. Jestem świadomy że w 5 dywizji i wyżej przeciwnicy grają innymi drużynami ale nie sposób do niej awansować. No i tryb myclub masakrycznie oparty na zakupie coinsów. To akurat rozumiem że KONAMI musi dbać o swoje finanse ale nie rozumiem jak koleś co ma w składzie 8-10 zawodników z TOTY może grać na Lvl. 2
sykotube.:
Zrobili Fajnego Neymara i to, że Totti sobi robi selfie i nic poza tym, Konami od dłuższego czasu tak ma, skupi się na jednej rzeczy wykona ją dobrze i reszta odchodzi na 2 plan i dlatego w grze zawsze jest coś nie tak. Oglądając te trailery i inne duperele stwierdzam, że to będzie lekko ulepszony Pes 15 z nowym trybem kariery nic poza tym, jak dla mnie lipa co roku, czekam na coś więcej ale chyba nigdy się nie doczekam.
I niech zrobią coś z tym sędziowaniem.
Nawigacja
[#] Następna strona