Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016: Poznaliśmy datę premiery i wygląd okładki!!

<< < (16/172) > >>

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA więc możecie ślęczeć na YT może coś będzie. ;-)

--- Koniec cytatu ---

Hehehehe, nie możemy. Pewnie z tydzień po targach będzie jeszcze embargo czy coś ;D Nie no, w czasie targów chyba zawsze się pojawiało normalnie więc można ślęczeć, ale ja czekam na nowe smaczki od Konami jeszcze :)

pawlik010:
poproszę o nieokrojoną wersję na pc !

mpoesp:
W internecie gdzieś mignęła informacja, że PES 2016PC będzie nextgenowy. Informacja tak szybko jak się pojawiła, tak szybko zniknęła.

krzaq12:
Ja mam nadzieje, że zapowiedzi o większej niż kiedykolwiek liczbie licencji, choć trochę się sprawdzi. (Nie liczę na największe ligi, ale jest kilka atrakcyjnych które nie należą do ścisłego TOP-u jak np. liga belgijska, grecka, czy szkocka.  :)

Letischoo:
Parę opinii z różnych portali po 16 minutowym Gameplayu:

Spoiler for Hiden: Mam wrażenie, że w PES 2016 będziemy mieć większą kontrolę nad zawodnikami - będą nieco lżejsi, łatwiej będzie mijać rywali lub też zabierać im piłkę. Bardzo podoba mi się animacja. Jest realistyczna, żywa. I do tego drobne smaczki, jak protestujący zawodnik, który domaga się od sędziego faulu.

Też mam taką nadzieję ::)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

(...) warto się zapoznać z poniższym filmikiem, szczególnie dla znakomitej animacji piłkarzy. (...) Pro Evolution Soccer 2016 w strugach deszczu wygląda zjawiskowo.

W opublikowanym filmie możemy przyjrzeć się animacjom piłkarzy, podaniom i bramkom, a w drugiej części także rozgrywce w strugach deszczu. Gdy murawa jest solidnie zmoczona, piłka zachowuje się inaczej, a spod butów zawodników wesoło chlupie woda.

(...)skupmy się na tym, jak nowy PES wygląda w ruchu - a wygląda nieźle. Cały mecz toczył się w dość szybkim tempie, jednak nie sposób przeoczyć tego, jak prezentuje się fizyka w nowej grze Konami. Zawodnicy przyjmują piłkę z odpowiednią siłą, a Ci zmieniający nogę do strzału nie robią tego w ciągu sekundy.

Jak mogliśmy usłyszeć podczas rozmowy, developer gruntownie przemodelował tryb Master League. Doczekamy się więc nowych opcji menadżerskich, innego systemu transferów i szeregu pomniejszych zmian

Materiał dobitnie ukazuje, iż Pro Evolution Soccer 2016 zachowuje niestety te same drewniane animacje, ale w szczególności twarze zawodników są bliskie majstersztykowi. Obrona wciąż kuleje, natomiast w ataku wirtualni zawodnicy wykazują inteligencję, umiejętnie wychodząc na pozycje. Wizualnie piątka, oby system kolizji nie był aż tak zbugowany jak w.. dobrze wiecie gdzie.

I coroczny wyciek z E3 w postaci kartki ze sterowaniem :) Póki co w 144p ale niedługo powinno pojawić się 1080p full HD :P

Spoiler for Hiden:

Znalezione pod #pes2016 na TT, to był edytor ;D

Spoiler for Hiden:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej