Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016: Poznaliśmy datę premiery i wygląd okładki!!

<< < (18/172) > >>

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEedytor podpisany jako pes2011 :P 

--- Koniec cytatu ---

Bo to jest edytor z PES 2011 ;) a właściwie... edytor stadionów mamy teraz, w PES 2011 był "maker" stadionów, teraz własnego stworzyć nie możesz...

PES 2016 w 7:17:28: widać, ekran ustawiania składów (ale czemu nie ten z 2014 ;_;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

url do momentu z PES 2016:

gac88:
url do momentu z PES 2016:

--- Koniec cytatu ---

ten gameplay utwierdza mnie w przekonaniu, że PES2016 to PES2015+dlc w postaci cieszynek

pal licho 100zł za wersję PC jeszcze raz do roku można dać, ale wydać 230zł za wersję na PS4 za tą samą grę, trochę zpatchowaną... no, miałbym już pewne obiekcje 

mpoesp:
Ludzie którzy są na targach, grali, różne serwisy internetowe, piszę, że jest naprawdę dobrze, że system kolizji super, czas reakcji, ale co tam oni. Co z tego, że grali, jak i tak janusze napiszą, że PES 2016 to PES 2015+DLC na podstawie filmiku na YT. Do tego mamy jeszcze 3 miesiące do premiery.

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETen sam gameplay, lecz z możliwością włączenia napisów, pojawił się na oficjalnym kanale PES na YT. Polecam obejrzeć, mi osobiście wiele rzeczy, które dziś wyczytałem, umknęło.

--- Koniec cytatu ---

Hmm... tak patrzę o 9:00 i ta woda chlupie... zastanawiam się czy będzie tylko jedna intensywność deszczu bo to nie wygląda zbyt realnie, bardziej... na mocną ulewę jak woda stoi na murawie wręcz. To tak nie wygląda nawet u mnie na boiskach B-klasy w czasie zwykłego deszczu gdzie drenażu nie ma :P

I tak sobie pomyślałem bo jeszcze nikt chyba o to nie zagaił.... gdzie śnieg?! ;D

Brehehehehehe ;D

gac88:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELudzie którzy są na targach, grali, różne serwisy internetowe, piszę, że jest naprawdę dobrze, że system kolizji super, czas reakcji, ale co tam oni. Co z tego, że grali, jak i tak janusze napiszą, że PES 2016 to PES 2015+DLC na podstawie filmiku na YT. Do tego mamy jeszcze 3 miesiące do premiery.

--- Koniec cytatu ---

pożyjemy, zobaczymy. ja w tym gempleju nie dopatrzyłem się wielkich różnić w stosunku do PES2015, grafika jest identyczna kropla w krople jak w PES2015, faktycznie trochę zmienili kamerę, ale to co najważniejsze, czyli gameplay też mi wygląda na żywcem przeniesiony z tegorocznego PES'a, widać to bardzo dobrze przy pierwszym golu, obrona i bramkarz zachowują się tak jak się zachowywali, znowu będą padać wyniki po 5:3, zobaczymy jak wypadnie system kolizji , wierzę w progres PESa, ale ze sporą dozą dystansu

opiniami z E3 za bardzo bym się nie sugerował, no bo wystarczy sobie przypomnieć co było z PES'em2014

PES to jedna z najlepszych gier, ale życzyłbym sobie aby w końcu zrobili jakiś konkretny krok na przód, a powinni zacząć od wypieprzenia Jima Beglina i Johna Championa, choć może drewniany komentarz to po prostu taka stylistyka gry, z Borkiem i Kołtoniem było tak samo

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej