Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016: Poznaliśmy datę premiery i wygląd okładki!!
Kubsulec:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo ty za głupoty piszesz jak nie ma różnicy? Chyba nie w te wersje grasz
--- Koniec cytatu ---
Kocham takie wpisy. Zrozum, że dla ciebie to mogą być głupoty, a dla niego prawda. To jego opinia, i nikomu nic do tego.
Swoją drogą, zagrałem pierwsze kilka meczów i powiem, że nie jest tak źle jak próbują to nam pokazać niektórzy na tym forum.
dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKocham takie wpisy. Zrozum, że dla ciebie to mogą być głupoty, a dla niego prawda. To jego opinia, i nikomu nic do tego.
Swoją drogą, zagrałem pierwsze kilka meczów i powiem, że nie jest tak źle jak próbują to nam pokazać niektórzy na tym forum.
--- Koniec cytatu ---
A widzisz i wtej kwesti zgadzam się z tobą w 100% sam wcześniej napisałem ze na PC jest dobrze ku mojemu zdziwieniu a jednak różnice są i to spore między PC a ps4
mpoesp:
Pewnie oglądałeś gameplaye na Youtube i na podstawie tego oceniasz. Gra się bardzo podobnie i tu i tu. Faktem jest też, że niektórzy na tym forum robią z PESa 2016 PC nie wiadomo jaki chłam.
pavulon666:
też gralem w obie wersje pc i konsole i jednak róznice są no nie tylko graficzne ale animacje i lepsza nieco fizyka. To wychodzi po iluś meczach tak jak przesiadka z pesa 15pc i zagranie na konsolach zaczynają smaczki wychodzić.
Faktycznie grając na pc nie czuć takiej róźnicy a ta częśc mam wrażenie to ofensywny fajerwerk ta szybkośc gry , ofensywa jakby chcieli na 20 lecie pokazac grad bramek. Gra sie na Pc dość dobrze ale szkoda że to jednak lekka niedoróbka i slabszy port.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE to polecam naprawde fajny efekt ale niestety u mnie zaczeło ścinac gre choć powinien spokojnie byc zapas mocy jeszcze.
Macieh91:
pojawiły się murawy HD, nie trzeba sweetów, w google wpiszcie Pitch Ultra HD by Estarlen Silva - PES 2016
Nawigacja
[#] Następna strona