Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

[24.09.2015] ADELANTE PATCH 16 " SEASON 2015/16" FINAL VERSION

<< < (19/22) > >>

tiko10:
W pierwszym poscie pisalem ze mam orginala wiec spokojnie:-) przesle screena i.mam.nadzieje ze na.forum gdzie zawsze znajdowalem rozwiązanie znajdę i tym razem:-)

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Nie potrzebna jest wcześniejsza wersja.
Przed wypakowaniem plików wyłącz antyvirusa i dodaj plik ADP.dll do wyjątków.Upewnij się, żemasz zainstalowane DLC 6.0 w ProgramData/KONAMI/Pro Evolution Soccer/download.
--- Koniec cytatu ---

Coś w tym nie jasnego ?

Wykasuj grę z dysku najlepiej (odinstaluj) i usuń folder Konami z moich dokumentów
Zainstaluj grę. Zainstaluj patcha konami najnowszego i DLC ściągając poprzez grę, jak się jeszcze da lub wgraj ręcznie ściągnięte ówcześnie DLC do lokalizacji podanej w opisie.

--- Cytuj ---UPDATE 1 - 15.08.2015
- poprawione logo Benefiki
- dodano nowe face i kitsy
- transfery na dzień 15.08.2015

pliki z folderu save wkleić do moich dokumentów, z folderu kitserv13 usuwamy swój folder GDB i zastępujemy go z update, usuwamy foldery dt0c.img i dt0f.img i wklejamy te z update
--- Koniec cytatu ---

To jasne ?

Na koniec odpal grę ale antywirus nadal wyłączony ma być.
PS. Przeskanuj system programem AdwCleaner dla pewności przed instalacją PESa ponownie.

tiko10:
Udało się ! !!! Panowie jesteście wielcy dzięki wielkie! Szacuneczek za wykonaną robotę.

maciek1986:
Mam pytanie jestem zainteresowany pobraniem tego patcha. Czy instalacja tego patcha jest poprzez instalator czy poprzez wklejanie odpowiednich plików do poszczególnych folderów. A także chciałbym się spytać o to czy noty zawodników są aktualne czy z sezonu 2012/2013?

maciek1986:
A przepraszam chciałbym się spytać jeszcze o jedno czy tego patcha mogę wgrać na gołą wersję PES

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej