Sluchajcie, sprawa jest prosta. Zamierzam stworzyć projekt ankiety internetowej w której fanii serii PES będą mogli udzielić odpowiedzi na najbardziej nurtujące pytania odnośnie sierii ProEvolution.
W ostatnim rozdziale mojej pracy "Analiza osobista na temat kluczowych różnic pomiędzy grą konkurencji. (Kluczowe błędy do poprawienia, ankieta fanowska, analiza)", zamierzam oprzeć się o statystki wynikające z odpowiedzi ludzi na moją ankietę. I teraz bardzo was proszę o pomoc w przygotowaniu pytań do tej ankiety. Sama ankieta będzie w języku angielskim lub ang-pol.
PYTANIA
1.
Od kiedy zaczęła się twoja przygoda z serią Pro Evolution Soccer? a. Od początku serii b. Od Serii PES 14/15 c.
2.
Jak często grywasz symulatory gier piłkarskich? a. Jestem niedzielnym graczem b.od czasu do czasu c.bardzo często d.gdy mam tylko okazję (ew. udział w mistrzostwach)
3.
Co według ciebie powinno zostać jak najszybciej poprawione w przyszłych odsłonach Pro Evo? (Tekst do wypisania, lub wybór a/b/c/d)
4.
Jakie według ciebie błędy powtarzają się od lat u twórców gry Pro Evolution Soccer?5.
Jaka twoim zdaniem, jest kluczowa różnica przy wyborze gry piłkarskiej? a. Cena b. Rozgrywka b.Gra sieciowa c.Licencjonowane zespoły
d.Grafika/Udźwiękowienie
6.
Czy zakupiłeś ostatnią część Pro Evolution Soccer 2015? Jeśli tak, co sprawiło że wybrałeś tę grę a nie grę konkurencji? (Tekst do wypisania, lub wybór a/b/c/d)
7.
Co sądzisz na temat Trybu Trenera? a. Jest niepotrzebny b.Korzystam z niego sporadycznie c.Stale go używam
8.
Czy od momentu pojawienia się trybu MyClub, czy nadal korzystasz z trybu Ligi (Division)? a.Tak, nadal z niego korzystam b.Grywam,ale rzadko c.Nie, przestałem w niego grać.
Pytania powinny dotyczyć spraw sklepowych (ceny, promocja itd.) samej rozgrywki, wizji przyszłościowej gry (może jakieś kluczowe sprawy etc.)
Postaram się znaleźć jakiś dobry kreator ankiet z możliwością udzielenia więcej niż 4 odpowiedzi lub opcją wypisania własnej.
Najrozsądniejsze pytania/odpowiedzi będę na bieżąco zamieszczać w pierwszym poście, tak aby każdy mógł zobaczyć z jakich pytań będzie się składać nasza ankieta.
Czekam na wasze sugestie i uwagi