Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - DEMO - Dyskusje, Opinie

<< < (3/27) > >>

Bartekeuro:
Fife 16 na 100% kupuje na PS3, nie wiem jak zrobić z PESEM. Na PC można  bawić się z patachami, Euro rowniez wyjdzie na PESA. No i tutaj się zastanawiam czy PES NA PS3 CZY PC

dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFife 16 na 100% kupuje na PS3, nie wiem jak zrobić z PESEM. Na PC można  bawić się z patachami, Euro rowniez wyjdzie na PESA. No i tutaj się zastanawiam czy PES NA PS3 CZY PC

--- Koniec cytatu ---

Nie ma sensu kupowania pes na ps3 czy na PC  lepiej kupić ps4 od razu bo tam jest dopiero zabawa

mariusz_nh:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJest dobrze. ;)

Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to szybkość gry. Jest dużo wyższa, niż w poprzedniej części. Można tworzyć szybsze akcje, przez co gra nabiera tempa. AI prezentuje się dobrze, szczególnie w obronie, grając dobrym zespołem. Różnice w umiejętnościach są naprawdę spore, można wygrać bez problemu z Palmeiras, ale już z reprezentacją Francji nie jest tak różowo. Strzały z dystansu jak zwykle na bardzo dobrym poziomie.

XONE.

--- Koniec cytatu ---

Pierwszy mecz z mojej strony Juventus vs AS Roma - wygrana 2:0, po dwóch "kosmicznych" błędach defensywy Rzymian...  :D  Później już całkiem fajnie mi się grało. Ale mogliby podnieść poziom troszkę. No i bramkarze czasami rzucają się jak worek kartofli 

Bartekeuro:

--- Cytuj ---Nie ma sensu kupowania pes na ps3 czy na PC  lepiej kupić ps4 od razu bo tam jest dopiero zabawa

--- Koniec cytatu ---

Jeśli myślisz, że kupie KONSOLE drugą tylko po to aby widzieć graficzna różnicę dla 2 gier to gratuluję myślenia ;D
Na PS3 mi jest okej. Ważne aby na PS3 nie obcinali też tyle co na PC. Jak to zrobią to sobie sam podejmę decyzje.

dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jeśli myślisz, że kupie KONSOLE drugą tylko po to aby widzieć graficzna różnicę dla 2 gier to gratuluję myślenia ;D
Na PS3 mi jest okej. Ważne aby na PS3 nie obcinali też tyle co na PC.

Widzę że nie którzy mają problem czytania ze zrozumieniem na forum jeśli nie widzisz różnicy między ps3 a ps4 to gratuluję większość gier ma inne silniki i różni się graficznie zdecydowanie chociażby HD a fullhd

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej