Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - DEMO - Dyskusje, Opinie

<< < (25/27) > >>

Kubsulec:
Ktoś będzie w stanie powiedzieć, czym różni się gameplayowo demo na PC od pełnej wersji?

GieKSa:
Pes 2016 demo (ps4) jest 50x lepsze od pełnej (ps4)wersji   :'( :'( >:( >:( Pozdriawiam .

Kubsulec:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPes 2016 demo (ps4) jest 50x lepsze od pełnej (ps4)wersji   :'( :'( >:( >:( Pozdriawiam .

--- Koniec cytatu ---

No tak, pytać się o peceta a dostać odpowiedź co do PS4, i to jeszcze nie wymieniającą konkretnych zalet/wad, tylko w 100% subiektywną. Genialny poziom czytania ze zrozumieniem.

dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPes 2016 demo (ps4) jest 50x lepsze od pełnej (ps4)wersji   :'( :'( >:( >:( Pozdriawiam .

--- Koniec cytatu ---

pod jakim względem ?

GieKSa:
Kazdym,naprawde , nic mi sie nie podoba w pełnej wersji,mam wrażenie,że dali tester pesa2014  :'( . Nic nie jest w tym pesie na plus. W demo grało sie naprawde wyśmienicie ,nawet powiem,że to sa dwie inne gry. Pierwszy raz od lat musze napisać,że gdyby była możliwośc to bym zamienił tego pesa na Hife 16 ...  :'( :'( :'( :'( .Naprawde jestem podłamany  :'( to co oni zrobili z tym pesem to jest najwiekszy dramat,oszustwo .Jak tak można  ??? ??? :'( :'(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej