Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - DEMO - Dyskusje, Opinie

<< < (26/27) > >>

cinekglogow:
W pelnej wersji gra bramkarzy psuje cala gre.Totalna porazka.Praktycznie co strzal to gol.To jest najwiekszy minus wykluczajacy te gre.Fifa pod tym wzgledem i nietylko niestety bije na glowe Pesa :(

Fiedziu:
Jeszcze nie spotkałem się z negatywną opinią w internecie tylko tu. Albo słabo szukałem.

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---W pelnej wersji gra bramkarzy psuje cala gre.Totalna porazka.Praktycznie co strzal to gol.
--- Koniec cytatu ---

a może pozwalasz na to i tak się dzieje... low skill ? xD

cinekglogow:
Czytanie ze zrozumieniem sie klania. kolego nieuwaznie czytasz...Ja nie napisalem ze to ja trace bramki przy kazdym strzale...:)A zazwyczaj dzieje sie to w dwie strony.I zazwyczaj wygrywalem grajac na top player bo tych strzalow oddawalem znacznie wiecej jak komputer.Ale irytuje mnie latwosc strzelania bramek.Mam nadzieje ze juz teraz rozumiesz ;) Pozdrawiam

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Czytanie ze zrozumieniem sie klania. kolego nieuwaznie czytasz...Ja nie napisalem ze to ja trace bramki przy kazdym strzale...:)
--- Koniec cytatu ---

I tez nie zaprzeczyłeś, więc kto tu źle czyta :P na przyszłość określaj się jaśniej, bo nie wiadomo czy piszesz o sobie (większe prawdopodobieństwo) czy o COM

Wiec czekać trzeba na poprawki, jeśli nastąpią dla pełnej wersji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej