Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - DEMO - Dyskusje, Opinie
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Np. na Evo Web już od dawna jest taki podział. W ostateczności można zrobić 3 działy.
--- Koniec cytatu ---
Evo-Web to nie my :P Ta witryna łączy wszystkie nacje :P w języku angielskim, więc tam nawet mogą pisać ziomki z afryki czy ameryk itd. gdzie zagląda bardzo wielka ilość zainteresowanych, nie jak tutaj :P i jest więcej osób aktywnych na stanowisku mod/admin
Tematy a nie działy powstaną jak wyjdzie pełna wersja. Jak w przypadku poprzedniej edycji.
--- Cytuj ---Poważnie wierzysz w słowa Bhatti'ego?
--- Koniec cytatu ---
A gdzie wspomniałem że tak robię ? "Pisać każdy może..." ?
Takie są informacje, co będzie to będzie.
sajki:
Ok, zagrałem kilkadziesiąt spotkań (xbox 360) i gra się znakomicie, dużo lepiej niż w poprzednie 2 części. Gra jest szybsza, bardziej dynamiczna, piłkarze lżejsi, zwrotniejsi, lepiej reagują na komendy. Do pełni szczęścia brakuje mi:
- zmiana systemu zwodów na taki, wykonywany tylko prawą gałką (jak w fifie)
- poprawienie rzutów karnych
- komputer praktycznie nie fauluje przez co w tych kilkudziesięciu meczach nie miałem ANI RAZU rzutu karnego, a wolnych z bliskiej odległości tyle co kot napłakał,
- niech w końcu zrobią trawę w pełnym 3D, a nie tylko taką, którą widać pod odpowiednim kątem, a często jest to paskudna płaska płyta.
- przydałaby się możliwość szybkiego przesunięcia formacji do przodu lub do tyłu- w fifie robi się to krzyżykiem.
- zagrania ręką też mogłyby wrócić.
Normalnie napisałbym, że zdecydowanie przydałby się nowy komentator, ale ten będzie, słyszałem i brzmi kapitalnie.
No i jako, że będę grał na PC mam ogromną nadzieję, że będzie dostępna kamera dynamic wide- tej na xbox 360/PS3 nie ma...
dj79:
Zobaczymy jak będzie działał online,jeśli tak jak w poprzednich wersjach to nie warto kupować tej gry.
topek:
zagralem 2 mecze po 10 min na ps3
Chyba najwazniejsze ze nie ma juz takiego opoznienia i zawodnicy są "Lzejsi"
Ogólnie nawet fajnie sie gralo ...ale to tylko 2 mecze + na mega jak dla mnie niewygodnym padzie z pleja
Niestety co sie rzucilo w oczy przez te dwa mecze ?
-sedzia jest do bani ale to nic nowego
- sam sprawdzilem na poziom superstar bierzesz byle grajka sprint + R2 i przechodzisz bez problemu wiekszosc boiska..
- na 2 mecze mialem pare pieknych woleji, przewrotke, nozyce itp...kuzwa co oni z tego chca zrobic fife dla dzieciakow czy jak...
nie wiem moze full wersja jak bedzie pogram ...moze nie bedzie tak zle zobaczymy ale sie nie nastawiam ..
Warmlotek1:
jedyna różnica gameplaya miedzy fifa i pesem jest to że w fifie masz więcej miejsca i obrońcy nie są tak agresywni. W obu grach możesz przeorać boisko po skrzydle wedle woli.
Obie gry to już arcade.
Nawigacja
[#] Następna strona