Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Dyskusje, Opinie

<< < (2/116) > >>

MGS:
A jakie wymagania może mieć port z PS3/X360 :]

Cairax:
pozamykane tematy na temat licencji... ja jednak slyszalem ze bundesliga ma byc w pes16 na wszystkie platformy.
Ja wiem ze wy z pc macie odpowiednie patche ale ja gram w myclub na ps3 i zalezy mi na zawodnikach z bundesligi a nie lig azjatyckich czy 2 ligi angielskiej badz wloskiej...
Niestety nic konkretnego na temat bundesligi w 16tce nie znalazlem oprocz filmiku w dziwnym jezyku i zdjeciach
o takich ---->>>>
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
to ktos sobie wymyslil czy rzeczywiscie jest licencja na angielska bundeslige brazileiro i euro 16 ???

pisze na naszym forum po raz 3ci kasuja mi te tematy odpowiedzcie szczerze i rzetelnie

ps. jak nie ma bundesligi to moze wiecie czy BVB zmiesci sie w other teams??

Douglas:
Nie, Bundesligi na 99,9% w najnowszej odsłonie PESa nie będzie, a zdjęcie, które dodałeś jest zrobione przez fana. Brazylijska liga będzie, stroje i herby z licencją tylko nie wiadomo co z prawdziwymi nazwiskami graczy. BPL, podobnie jak Bundesligi, nie będzie. W Other Teams znajdziemy pewnie Bayern, Wolfsburg, Munchenglabdbach i Bayer Leverkusen.

Kubsulec:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBPL, podobnie jak Bundesligi, nie będzie.

--- Koniec cytatu ---

Z tą różnicą, że angielska liga z jednym prawdziwym Manchesterem zrobiona będzie, a niemiecka w ogóle.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEja jednak slyszalem ze bundesliga ma byc w pes16 na wszystkie platformy.

--- Koniec cytatu ---

Musisz mieć bardzo ciekawe źródła informacji :)

Cairax:
No to wszystko w tym temacie
A moze ktos wiee dlaczego bundesligi nie da rady zrobic tak jak angielskiej?
mogliby chociaz zawodnikow powsadzac w jakies edit teamy..
bo juz nie mowie ze maja cos do borussi dortmund tyle lat w pesie nie uswiadczysz chociaz jako jedyni oprocz bayernu wygrali 2 razy ms niemiec i byli niedawnym finalista lm to po co jest moensienmgladbach to jakis cyrk

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej