Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Dyskusje, Opinie

<< < (103/116) > >>

longfly:
bramkarzy nie ma powiedzmy sobie szczerze trzeba uderzac ile wlezie bo 4 bramki przewagi to nic.

pudelkowej wersji pc brak aktualizacji brak ---no dobra na pc sa pacze

konami zrobilo wszystko by utrudnic zakup tej jedynej wersji--pc--- gdzie ludzie sami sobie radza ze skladami

jak do swiat nie poprawia skladow i bramkarzy to juz szkoda kupowac bo poco komu gra na pol roku.

Choc i tak o dziwo gra sie dosc przyjemnie

Fiedziu:
Gameplay chyba nie tkniety, pierwszy mecz i.13:2 wynik... Masakra..

Kubsulec:
Wiem jak wszyscy, co KONAMI odwala, ale... ludzie, serio? Czego wymagaliście od małej aktualizacji, w której BYŁO JASNO NAPISANE, czego ona dotyczy a czego nie? Wiem, że obrzucanie błotem Japońców jest trendy, ale bez przesady...

$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiem jak wszyscy, co KONAMI odwala, ale... ludzie, serio? Czego wymagaliście od małej aktualizacji, w której BYŁO JASNO NAPISANE, czego ona dotyczy a czego nie? Wiem, że obrzucanie błotem Japońców jest trendy, ale bez przesady...

--- Koniec cytatu ---

W tewj małej aktualizacji jest jasno napisane, ze zawiera ROSTER UPDATE więc jeżeli tak to wymagam aktualnego rosteru

Kod: REJESTRACJA lub LOGOWANIEPro Evolution Soccer 2016 Update v1 02 01

The issues below will be fixed:
– Competition banners of [Online Challenge Cup] and [VS COM Challenge Cup] have not been displayed correctly.

Note that the issues below, that have been requested by our customers, will be resolved by the next patch file that is currently scheduled within this year.
– [DP 1.0 causes over writing the player appearances]
– [Roster update]
--- Koniec kodu ---

Kubsulec:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW tewj małej aktualizacji jest jasno napisane, ze zawiera ROSTER UPDATE więc jeżeli tak to wymagam aktualnego rosteru

Kod: REJESTRACJA lub LOGOWANIENote that the issues below, that have been requested by our customers, WILL BE RESOLVED BY THE NEXT PATCH FILE THAT IS CURRENTLY SCHEDULED WITHIN THIS YEAR!
– [DP 1.0 causes over writing the player appearances]
– [Roster update]
--- Koniec kodu ---

--- Koniec cytatu ---

Yuuuuup!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej