Chyba widać po temacie, że ja jestem raczej filmowy. Mam wypisać im metryczki, wklejać małe flagi obok nazwisk i analizować ich staty w grze na zasadzie "ma spore przyspieszenie i dobry drybling, więc pewnie jest szybki i dobrze drybluje. Ma 30 lat więc jego doświadczenie przyda się drużynie"?
Następnym razem wrzucę screeny z gry i każdy sam sobie to zanalizuje i poczyta. A jeśli chodzi o 4 posty a nie 1, to nie chciałem sobie nabijać statystyk, bo prawdę mówiąc mam je w nosie. Uznałem, że tak będzie ciekawiej. Sam czytając to forum wolę codziennie dostać krótszy post niż raz na dwa tygodnie elaborat. A te posty to miało być coś w rodzaju teasera kolejnego sezonu, by nieco pobudzić apetyty. Nie wyszło. Ok. Przyjąłem do wiadomości Twoją opinię i następnym razem podejdę do tematu jeszcze inaczej, tak by treść była bardziej atrakcyjna.
Na pewno chciałbym użytkowników forum postawić w uprzywilejowanej pozycji. By widzieli więcej niż zwykli userzy YouTube, mieli możliwość większej interakcji może nawet jakiejś decyzyjności.