Dział Ogólny > Zakończone konkursy

Sierpień 2015- Konkurs na najlepszą karierę miesiąca pesleague.pl

<< < (5/11) > >>

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak nie masz czasu, to zrezygnuj - proste.

--- Koniec cytatu ---
Dlaczego? Lubię wejść tutaj codziennie i sprawdzić, co słychać.

--- Cytuj ---Poza tym, to ironia mówić, że się niema czasu dla forum, na którym praktycznie nic się nie robi, bo nic się na nim nie dzieje - bo jakie Ty masz tu obowiązki? Co takiego wielkiego zrobiłeś w ciągu ostatniego miesiąca...?
--- Koniec cytatu ---
Nie mówiłem o tym w nawiązaniu do ilości obowiązków na tym Forum, tylko po prostu chciałem przekazać, że nieraz wchodzę, tylko włączę nowe posty, nawet nie wszystkie nieraz czytam - właśnie przez brak czasu. Cały czas pijesz do tego, że nikt nic nie robi. A sprawy organizacyjne Forum też wymagają czasu na przemyślenia i tak dalej, a właśnie ja często go nie mam i raczej już mieć nie będę. Zresztą wiedziałem, żeby lepiej nie wywoływać wilka z lasu. Strasznie drażliwy ostatnio jesteś.

--- Cytuj ---Więc nie tłumacz się, że nie masz czasu.
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego nie? Patrz wyżej.

--- Cytuj ---Jedyny któremu jeszcze zależy, to we'street.
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się.

--- Cytuj ---choć równie dobrze mógłby powiedzieć, że niema czasu, bo pracuje i ma swoje problemy, jak każdy.
--- Koniec cytatu ---
Nie wszyscy pracują, niektórzy mają dużo czasu na siedzenie na Forum. Wiem, bo też tak miałem kiedy jeszcze chodziłem do budy.

Styrany wracasz z roboty i musisz opierdzielić kogoś na Forum? Za to, że napisał o tym że brakuje mu czasu? Nie wierz, że "pieniądz i czas to najwięksi terroryści"  ;) Ja na przykład nie pracuję jeszcze (niestety), ale mam problemy, i pasję która zabiera mi dużo czasu i wysiłku. Wrzuć na luz Artur.

MichuVeB:
Hose piwko poleciało ;)           

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEArtur nie każdy ma tyle czasu co Ty  ::)

--- Koniec cytatu ---
Teraz to pojechałeś po bandzie. Ostatnio na priv pisałem Ci, że robię w ciężkiej pracy, nieraz od 6 do 18, więc nie wiem po co takie głupie posty z Twojej strony (zresztą nie pierwsze).

--- Cytuj ---Ja zapierdzielałem na forum przez cały rok więc teraz robię sobie przerwę ;)
--- Koniec cytatu ---
A ja "zapierdzielam" dla forum i ligi już 4 lata, i...?

REJESTRACJA lub LOGOWANIEDlaczego? Lubię wejść tutaj codziennie i sprawdzić, co słychać.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---A sprawy organizacyjne Forum też wymagają czasu na przemyślenia i tak dalej, a właśnie ja często go nie mam i raczej już mieć nie będę.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Dlaczego nie? Patrz wyżej.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---mam problemy, i pasję która zabiera mi dużo czasu i wysiłku.
--- Koniec cytatu ---
Dlatego proponuję Ci: jeżeli nie masz czasu i pasję, której chcesz się poświęć, to nie zaprzątaj sobie głowy modowaniem na forum pesleague.pl, bo... nie masz czasu. A to logiczne, że będąc w załodze musisz go poswięcać. Przecież nikt Was tu nie trzyma siłą i nie zmusza do niczego. Każdy kto zrezygnuje, dostanie podziękowania i zostanie pożegnany przez Załogę oraz otrzyma rangę "Były członek Załogi" i na forum może sobie zawsze wejść bez zobowiązań i zobaczyć co się dzieje.

--- Cytuj ---Strasznie drażliwy ostatnio jesteś.
Wrzuć na luz Artur.
--- Koniec cytatu ---
Zwyczajnie jak czytam takie coś, to mi się śmiać chce - patrz odpowiedź powyżej

--- Cytuj ---Styrany wracasz z roboty i musisz opierdzielić kogoś na Forum? Za to, że napisał o tym że brakuje mu czasu?
--- Koniec cytatu ---
Akurat nie trafiłeś, ale możesz próbować dalej.

hose444:

--- Cytuj ---Dlatego proponuję Ci: jeżeli nie masz czasu i pasję, której chcesz się poświęć, to nie zaprzątaj sobie głowy modowaniem na forum pesleague.pl, bo... nie masz czasu.
--- Koniec cytatu ---
Zapewniam Ci, że jeżeli będę już na takim "poziomie", że codzienne zajrzenie na Forum będzie problemem, to dam Ci znać. Póki co, zawsze pomogę - wiem, że to żadna pomoc, ale też jak mówisz obowiązków dużo my, modzi, nie mamy. Wiem że chodzi Ci o to, że odmówiłem Ci w pewnej sprawie (już wytłumaczyłem setki razy dlaczego)

--- Cytuj ---Każdy kto zrezygnuje, dostanie podziękowania i zostanie pożegnany przez Załogę oraz otrzyma rangę "Były członek Załogi" i na forum może sobie zawsze wejść bez zobowiązań i zobaczyć co się dzieje.
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli zrezygnuje zmieni się tylko to, że będę zaglądał, a jak ktoś rzuci posta pod postem, złamie Regulamin, napisze w niewłaściwym miejscu czy obrazi kogoś, to nie będę mógł nic zdziałać. Jak już nie będę tu zerkał, zrezygnuje. Jeżeli nie jesteś zadowolony ze mnie, to możesz usunąć mi tę rangę.

--- Cytuj ---Zwyczajnie jak czytam takie coś, to mi się śmiać chce
--- Koniec cytatu ---
Co nie zmienia faktu, że jesteś ostatnio drażliwy, co chyba na tym Forum potwierdzi kilka osób.

--- Cytuj ---Akurat nie trafiłeś, ale możesz próbować dalej.
--- Koniec cytatu ---
Nieudana randka?   :P ;)

Bartekeuro:
Artur wstaw wyniki  :P  Mistrzu ciętej riposty :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej