Dział Ogólny > Zakończone konkursy
Sierpień 2015- Konkurs na najlepszą karierę miesiąca pesleague.pl
Artur 7:
1. Eliminacje UEFA Euro by Bartekeuro - 21 pkt
2. FC Barcelona by MichuVeB - 17 pkt
3. Road to World Cup 2014 by PrezesRady - 11 pkt
3. West Ham United by espon - 11 pkt5. Manchester United by Linkin - 10 pkt
6. Łódź Tigers i Modernliga by Miszczu11 - 7 pkt
7. Polska by kmiron - 5 pkt
8. Boavista FC by makapaka.- 4 pkt
9. Boston United by thekrzychu - 3 pkt
9. Los Galácticos 2006/07 by Artur 7 - 3 pkt
11. KONAMI League 2016/2017 by Anjin Miura & IDareKI - 2 pkt
11. FIFA World Cup by Long - 2 pkt
Oficjalnie mówię, że sprawa ew. multikont (jak dla mnie i każdego na 99,9% są jego) użytkownika Bartekeuro, typu blondyn79, czy Kamilox i mateo1992, została zgłoszona do bardzo konkretnej i obeznanej osoby w tym temacie (Architekt systemów informatycznych w Interia.pl S.A po politechnice) i sam zainteresowany może spodziewać się konsekwencji w przypadku wyjścia prawdy na jaw. "Kłamstwo ma krótkie nogi" i po prostu "niema bata" i takiego prawdopodobieństwa, żeby te konta nie były Twoje... Nie jesteśmy przecież głupi.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZapewniam Ci, że jeżeli będę już na takim "poziomie", że codzienne zajrzenie na Forum będzie problemem, to dam Ci znać. Póki co, zawsze pomogę - wiem, że to żadna pomoc, ale też jak mówisz obowiązków dużo my, modzi, nie mamy. Wiem że chodzi Ci o to, że odmówiłem Ci w pewnej sprawie (już wytłumaczyłem setki razy dlaczego)
--- Koniec cytatu ---
Na razie, to jesteś na takim poziomie, że nie masz czasu na kolejne obowiązki względem serwisu i forum - sprawa newsmana.
--- Cytuj ---Jeżeli nie jesteś zadowolony ze mnie, to możesz usunąć mi tę rangę.
--- Koniec cytatu ---
Nie usuwam nikomu rang bez powodu. Ważne, żebyś Ty był zadowolony z siebie i widział, że jesteś w stanie dać jeszcze coś od siebie, jako Mod. A jeżeli wiesz, że już nie dasz rady, to sobie odpuść.
--- Cytuj ---Co nie zmienia faktu, że jesteś ostatnio drażliwy, co chyba na tym Forum potwierdzi kilka osób.
--- Koniec cytatu ---
Bo jak czytam posty typu: "Nie mam czasu, ale dalej chce się za coś brać" albo "Nie każdy ma tyle czasu co Ty", to lekko mi skacze ciśnienie, choć to tylko forum.
--- Cytuj ---Nieudana randka? :P ;)
--- Koniec cytatu ---
Na razie piszę z jedną dziewczyną, więc do randki jeszcze daleko. Ale możesz dalej próbować bawić się w detektywa :)
MichuVeB:
W końcu na podium ;D Teraz to dodało mi większej motywacji ;D ;D Oczywiście gratulacje do pozostałych uczestników ;)
Bartek Ty miałeś multikonta założone? :o :o Po Tobie bym się tego nie spodziewał...
Bartekeuro:
No wreszcie!!!! Wreszcie ktoś porządny sprawdzi, że nie mam nic wspólnego z innymi kontami ;D
Tylko pamiętajcie, że nie mogę być w kilku miejscach jednocześnie na raz :P Artur ewidentnie jesteś bardzo delikatny bo nie można Tobie nic powiedzieć ani zwrócić uwagi - chociaż w sumie ja jej nawet nie zwróciłem ;)
Zapomniałeś jeszcze o użytkowniku: Katalonbar chyba - bo masz problem z osobami które na mnie głosują ;D
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBartek Ty miałeś multikonta założone? :o :o Po Tobie bym się tego nie spodziewał...
--- Koniec cytatu ---
To nie wiesz, co się dzieje od styczniowych konkursów...? Co chłopaki zgłaszali do espona? Pojawili się taki blondyn79, Kamilox i mateo1992 i nic tylko wbijają na czas konkursów i wspomagają usera Bartekeuro ;) Przy okazji Pan urodzony w roku 1979 interesuje się na tyle eliminacjami do Euro 2016 we Francji, że śledzi je na żywo do tego stopnia, iż musiał znaleźć w internecie blog zwany "karierą", który jest o identycznej tematyce i dzieje się mniej więcej w tym samym czasie... No chłopak, sory to już poważny pan koło 40tki :) widocznie potrzebuje dodatkowego kopa zastrzyku emocji, bo te na żywo mu już nie wystarczają, hehe
MichuVeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo nie wiesz, co się dzieje od styczniowych konkursów...? Co chłopaki zgłaszali do espona? Pojawili się taki blondyn79, Kamilox i mateo1992 i nic tylko wbijają na czas konkursów i wspomagają usera Bartekeuro ;) Przy okazji Pan urodzony w roku 1979 interesuje się na tyle eliminacjami do Euro 2016 we Francji, że śledzi je na żywo do tego stopnia, iż musiał znaleźć w internecie blog zwany "karierą", który jest o identycznej tematyce i dzieje się mniej więcej w tym samym czasie... No chłopak, sory to już poważny pan koło 40tki :) widocznie potrzebuje dodatkowego kopa zastrzyku emocji, bo te na żywo mu już nie wystarczają, hehe
--- Koniec cytatu ---
Nie no wiedziałem, że te konta blondyn79, Kamilox czy mateo to jakieś multikonta, ale nie podejrzewałem o to Bartka. No cóż zobaczymy czy to jego.
Nawigacja
[#] Następna strona