Myślę, że dość oczerniania niewinnego użytkownika który wkłada mega dużo zaangażowania i czasu w swój projekt jakim jest kariera. Myślę, że to co napisze raz na zawsze zamknie usta tym którzy podejrzewają go o multikonta. Tak to prawda, ze mam 32 lata. To prawda, że interesuję się eliminacjami realnymi i PRZYPADEK chciał, tak! Przypadek!, że trafiłem na tematykę o Eliminacjach na forum. Więc zacząłem się udzielać. Z czasem skojarzyłem nick Bartakeuro z innego forum o innej tematyce gdzie również on był. Nie pytałem się go czy to ta osoba za którą ją uważam! Głosuję na Bartkaeuro w konkursach, bo dla mnie się on wyróżnia i trafia w moje zainteresowania, swoją drogą fajna sprawa móc porównać sobie te prawdziwe z tym co on robi. A robi to naprawdę dobrze. Raz na początku zagłosowałem na niego właśnie dlatego, że go kojarzę i chciałem mu pomóc aby raz wygrał - co ciekawe w tamtym okresie nawet nie był na podium jak zagłosowałem. Później głosowałem tak jak uważałem, czyli dla mnie była najlepsza właśnie jego kariera. W tym miesiącu dałem mu 2 miejsce bo miałem czas na przeczytanie WSZYSTKICH KARIER i dałem 1 miejsce Linkinowi. Na żywo spotkałem się z domniemanym Bartkiemeuro 1 raz! W sprawie turnieju organizowanego w Warszawie. On sam mnie na forum nie mógł kojarzyć bo na forum fifa które już nie istnieje miałem nick: Radzio33. Stąd nie mógł on wiedzieć, że zainteresowałem się jego projektem. Nie chciałem aby wiedział. Jednak ciągła nagonka z waszej strony - NIE WSZYSTKICH, ale większości wymusiła na mnie powiedzenie jak jest. Teraz zapewne Bartekeuro do mnie napisze bo będzie już wiedział, że go znam. Znając jego zabroni mi głosować na siebie bo gość jest mega FAIR PLAY i takiego go zapamiętałem po jednym turnieju FIFY. Sprawdzajcie sobie co chcecie, ale już wam powiem co wykaże: Warszawa - Targówek, sieć internetu osiedlowa. To tyle ode mnie. Nie wiem co i czy ma wspólnego z Kamiloxem i mateo1992, ale moje konto to ŻADNE MULTIKONTO Dajcie spokój, bo mam te 32 lata, interesuje się czym chce, a wy chyba nie macie swojego życia i szukacie sensacji.
Dodam, że jak byście wysili swoje głowy to zauważycie, że NIE GŁOSUJĘ NA NIEGO co miesiąc!
Jestem na forum od SIERPNIA 2014 nie od STYCZNIA 2015 jak to szanowny Artur napisał.