Jaja! Tak to określę Nie będę tu mówił do każdej osoby z osobna, ale można skierować te słowa w sumie do każdej osoby działającej w MKPES...
Jako moderator ostatnio zaniedbałem dział... i to jest moje wielkie niedopatrzenie, ale informowałem o tym, a z drugiej strony jak się "sypie" na głowę i natłok spraw daje o sobie znać to rzecz jasną jest, że z czegoś trzeba zrezygnować!
Ale mimo wszystko się starałem... Ale jak to się KURNA starać.... jak to się ODPIERDZIELA cyrk!!! Chodzi mi głównie o nagonkę na cały zarząd...
a przede wszystkim Artura! Nie dziwcie się, że chłopakowi się zdarza puścić nerwy, ale uwierzcie mi też się tak zdarza
Szczególnie, gdy czytałem posty pod konkursem... NIGDY SIĘ TAK JESZCZE Z CO NIEKTÓRYCH DO MONITORA NIE ŚMIAŁEM
Zrobiliście nagonkę na Artura, że dział zamyka, że to i owo....
zamiast tego powinniście mu podziękować!!! Zajął się konkursem... co jest moim obowiązkiem... zainteresował się sytuacją w dziale... co jest w sumie wspólnym obowiązkiem, ale w gruncie rzeczy ja to miałem pilnować
Przyznaję ZRĄBAŁEM ostatnie miesiące... ale jak zauważyliście "coś" czy jakąś "cegiełkę" starałem się od Sb wrzucić... ale odechciewa się jak nie ma zainteresowania w karierach.... a wyciągać brudy i krytykować jest komu
Ludzie może zamiast tego wrócimy do tego,
aby nakręcać się znowu razem pozytywnie w dziale... chociaż w mniejszym stopniu... a będzie się kręciło Druga sprawa per Bartekeuro... blondyn... mateo... i Ci inni
Dla mnie to jest śmieszne i było od samego początku... podejrzane i wgl... guzik mnie to już teraz obchodzi czy było to multi czy nie... ALE WSZYSTKO TO WYGLĄDAŁO TO TAK, JAKBY KTOŚ Z NAS ROBIŁ IDIOTÓW
Proponuję nie dywagować już nad tym co kto napisał... co kto zrobił... jutro zamykam wątek i żyjemy teraźniejszością... kariery to to co powinno was zainteresować, jeśli chcemy sobie udowodnić, że potrafimy czerpać z tego jeszcze radość