Archiwum > Gry Komputerowe, Konsole, Sprzęt

Problem z wirusem, reklamą

<< < (2/4) > >>

Bartekeuro:
Z tym  AdwCleaner bym uważał, kiedyś parę lat temu jak byłem zielony to ten program wyczyścił też systemowe pliki :P

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Z tym  AdwCleaner bym uważał, kiedyś parę lat temu jak byłem zielony to ten program wyczyścił też systemowe pliki
--- Koniec cytatu ---

Cóż, jak był na "ale" to poszło ze szkodnikiem. Program jeden z najlepszych i szeroko polecany, a osobiście mnie jeszcze nić co by uprzykrzyło funkcjonowanie systemu, nie usunął :P

Jako antywirus polecam darmowego Avasta, może nie jest super itp. ale do najgorszych nie należy i wymaga mało od systemu (ram).

sykotube.:
Ok wypróbuję to wszystko i może pomoże, mam pytanie odnośnie tego:

Czy ja nie za dużo mam tych Microsoftów Visualów C ? ;D

Bartekeuro:
Co do darmowych antywirusów to temat na dłuższą chwilę. Żadny darmowy nie jest dobry, na logikę powinno dać do myślenia jak są darmowe jest pełno takich napisów jak: Kup pełną wersję, darmowe to nic innego jak wersje próbne bądź OKROJONE. Avast właśnie takim jest. Nie może być tak, że taki AVAST free będzie tak samo dobrze działać jak np Kaspersky Internet. Skoro AVAST REJESTRACJA lub LOGOWANIE tutaj ma swoje produkty to ten darmowy nie miałby większego sensu jak by był taki super dobry. To po prostu zachęta aby kupić ich FULL wersję.

OnoMatoPeja:
Nie, jak instalujesz gry lub programy, wymagają one nieraz bibliotek które są dołączone wraz z instalatorem lub nie, i każda aplikacja współgra z którymś z tych VC++ pod który został zrobiony i tym się nie przejmuj że tyle tego jest.

Bartekeuro nic ciekawego o tych antywirusach nie wspomniałeś i nie oświeciłeś, no może tego wyżej xD jaki by nie był, to darmowy i tak samo funkcjonalny jak płatny (te same moduły), z wyjątkiem mniejszej ilości mechanizmów. Nie ma dobrych antywirusów, nawet płatnych :P to tylko iluzja... xD Nie mam antywirusa i problemów tez nie mam :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej