Ja mam Pesa 2016 na PS4 i ogolnie gra wyglada ladnie i całkiem przyjemnie sie gra, ale idealna napewno nie jest. Bramkarze do poprawy. Nie wiem czy to moze wina cos z mojego neta, ale tez macie lekkie zwolnienia w online ? Ze podajesz, czy cokolwiek robisz i ma sie okolo 1sec opoznienia. Neta moze szalowego nie mam (6mb), ale slaby na pesa tez napewno nie jest. No i generalnie strasznie trudno mi sie gra w tą edycje. Wiele podan kompletnie nie dochodzi bo czesto sa przerywane. Moze ja slabo gram, ale dosyc czesto widze to u innych graczy albo ja przerywam komus podanie albo on mi i to dosyc czesto. Tak jakby istniala tutaj tylko gra górą. Moze nie jestem przyzwyczajony bo w pesa regularnie grywalem od edycji 2010 do 2013. Wczesniej tylko offline. Pozniej przy 2014 byl stop bo byl katastrofalny. Wznowilem w Pes 2015 na PC, ale grafika mnie odrzucila w porownaniu do konsol i wlasnie z pol roku temu kupilem sobie konsole i teraz Pes 2016 rowniez. Ogolnie gra nie jest zla, ale wysmienita tez nie jest. Pogralbym rowniez w Fife i moze za jakis czas kupie, ale jakbym mial wybierac z tych dwoch to raczej wskazywal bym na niewielką przewage Pes'a (gameplay) bo jesli chodzi o niektore animacje np. bramkarzy itp. to Fifa jest piekna pod tym wzgledem, ale generalnie PES.