No dokładnie tak jak mówisz.. na pałe prosta do przodu a może przejdzie. Przez te wszystkie spotkania które w ciagu dwóch dni rozegrałem nie widziałem prawdziwej gry.. wszystko opiera się na prostopadłych i one-two na wariata. Taki Neymar/Messi itp wchodzą w obrone jak w masło.. demo było diametralnie inne.. chciałem ligę ulubioną na ps4 zapodać ale jeszcze 2x się nad tym zastanowię..
E tam, marudzicie trochę a w poprzednim PES to taki Messi czy Ronaldo nie wchodził w obronę jak w masło? prostopadłe podania? przecież to norma
jak powiedziała matka Pawlaka "był czas żeby przywyknąć". ludzie grają po to żeby wygrywać a nie dogadzać czyjemuś poczuciu estetyki i wysublimowanego futbolu
jak widzę okazję do prostopadłego podania otwierającego drogę do bramki to takie wykonuję a nie uprawiam tiki-sraki żeby wjechać z piłką do bramki szczególnie gdy gram z lepszymi od siebie:)
Problem polega na tym że niektórzy od konami w postaci toty dostali Ronaldo czy Robbena i szczególnie na początku dopóki nie dorobimy się lepszej defensywy tak to będzie wyglądać
Można też odpuścić grę online w my club na parę dni i zgrywać zespół w meczach vs com, zbierać GP na losowania itp, ja miałem taki plan ale po paru meczach nastąpił jeden wielki ziew i odpuściłem, statystyki? a co płacą wam za 1000 w rankingu? bo mi nie... wszystko można nadrobić a ja po to wyrzygałem 200 stówki na grę żeby się nią bawić a nie prowadzić ranking statystyków historii futbolu i podniecać się pozycją w rankingu bo przegram parę meczy z Ronaldo