Jak to piszą "pofarmiłem" trochę i dziś wieczorem zamierzam zrobić 80-90 losowań, mam nadzieję że trafię sporo czarnych a przynajmniej 3-4 ulubionych grajków.
nieźle pofarmiłeś!!!!
80 losowań? Musisz mieć duuuużo czasu.
2tyg temu do Polski zjechałem, zdążyłem kupić tylko pesa i choróbsko się mnie złapało. Leżę zasmarkany w domu a w między czasie "farmię" Filmik z losowania wrzucę jak się trafi coś ciekawego
Wykup sobie odpowiednią ilość slotów żebyś nie musiał kasować wylosowanych bo jest duże prawdopodobieństwo, że będą się powtarzać. Zrób film zrób chyba zostałeś rekordzistą. Ja pier... 900.000 GP?!!?!?!?
Albo od razu będzie przerabiał złotych na trenerów.
Dzięki za dobre słowo Wydałem właśnie na te sloty coś ok 100tys a i tak jeszcze z 5-10 muszę dokupić bo nie zmieszczą się wszyscy. Tak to wygląda na obecną chwile:
Kolejne homosie. stelios_greece i matsias97Obaj z herbem olympiakosu i obaj po stracie gola magicznym sposobem unieważnili mecz.Mam pytanko. Czy można mieć większy team spirit niż 99? Ja mam 99 i nie dostałem bonusu.
Starczy Ci tych slotów, szkoda GP na więcej. Jak nie będziesz miał miejsca do przerobisz kilku na trenerów.