Tego pedałka David19 to zna już chyba większość graczy, niestety Konami nie chce się z nim zapoznać i zbanować idioty, żałosne, co drugi gościu z pierwszej 50 ranku ma curtuasty B lub C i "gra" sobie w najlepsze, czasami to się zastanawiam czy jest w ogóle jakikolwiek sens podniecania się tym rankingiem bo co drugi z jego szczytu to pedryl pokroju David19.
Z innej beczki to ostatni raz zmieniłem trenera w tej grze choćby dali wszystkich najlepszych za darmo, szukałem maksymalnie zbliżonego ustawieniami do poprzedniego z minimalnie większą pojemnością, zależało mi na jakimś sensownym sposobie gry w ustawieniu defensywnym, trafił się, zmieniłem i znów ta sama śpiewka, ts z 96 zjechał na 70 a ja przegrywam z jakimiś leszczami tylko dlatego że mają TS 97-99 i ich al potrafi się zachować na boisku gdy moi obrońcy grzecznie rozzuwają się na boki, brakuje tylko aby pokazywali w którą stronę ma biec przeciwnik. Strzelę 5 bramek, no problem, przeciwnik strzeli 6 bo poza stadem baranów plątających się pod nogami nie napotyka żadnego oporu, każdy strzał to bramka, ogólnie to z poprzednim trenerem w ciągu 10 meczy traciłem mniej bramek niż teraz w 1 ale niech ta bedzie, przyjmę na klatę zapewne jeszcze pare wpier.. od jakichś leszczy i poczekam spokojnie aż ts przekroczy 90, tak czy inaczej trenera już nie zmieniam.