Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Tryb myClub

<< < (5/1416) > >>

chillonahill:
Kurde ktos tam wychaczył messiego. Zamien się :D :D Dam Lhama! :D

Z Neymarem na stałe to prawda. Ja kupiłem drogiego pre ordera i mma Neymara na stałe.

Gunner_Gesik:
Wiecie co z coinsami?? Opcja zablokowana narazie?? Aż dziwne

Hattrick1983:
Słuchajcie a w tym pre order to ma sie tylko neymara na 10 spotkan i jednego toty?? a wy jeszcze macie dodatkowo 3 piłkarzy do wylosowania? bo ja dostałem jakies kontrakt reneward ticket co to jest?

chillonahill:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESłuchajcie a w tym pre order to ma sie tylko neymara na 10 spotkan i jednego toty?? a wy jeszcze macie dodatkowo 3 piłkarzy do wylosowania? bo ja dostałem jakies kontrakt reneward ticket co to jest?

--- Koniec cytatu ---

Sa dwa pre ordery. Day one i pre order za 49 euro. W tym za 49 miałes neymara na stałe i jednego z tooty. dodatkowo za to ze grales w my club pes 15 masz losowanie 3 czarnych pilek ale tylko w przypadku gdy miales chyba 3 zawodnikow ov 90 w my club pes 15

Hattrick1983:
W pes 15 mialem suareza, van persi i robbena i nie mam 3 pilek czarnych do losowania :( a i jeszcze o co chodzi z tym treningiem w my club mialem neuera i cos wcisnalem ze dalo go do treningu i tak jakby mi sie usunał o co tu chodzi nie mam juz go w skladzie:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej