Witam wszystkich pesmaniaków moi drodzy kupiłem jak co roku orginalnego pesa z nadzieją że będzie bardziej udany niż pes 2015 do którego nie mam żadnych zastrzeżeń był zajebisty. Niestety po rozegraniu już ponad 200 meczy w myclub jestem niemile zawiedziony takigo szajsu konami nie wypuściło od 10 lat po pierwsze wyniki są jak w nhl 2016 zastanawiam się czasami czy gram w hokeja czy piłkę nożną średnio na mecz wpada 10 bramek najmniejszy wyniki w ostatnich meczach miałem 6-3 a zdarzają się 15-3 , 10-4 , 8-5 itd po drugie bramki strzela się tak naprawdę z każdej pozycji czy w polu karnym czy za 16 nie ma znaczenia czy technicznie czy nie również wolne są dziecinnie proste jednym słowem co strzał to gol ! Po trzecie bramkarz czy neuer czy kiep który ma over 65 nie ma większego znaczenia obydwaj łapią tak samo czyli łapią muchy nie piłkę do tego wszystkiego tępo gry jak na jakiejś karuzeli czyli zawrotnie szybkie !! Jednym słowem jestem bardzo zawiedziony tym co zrobiło konami moim zdaniem najgorszy pes od 10 lat jeszce wersja 2008 była kiepska ale kiedy to było . Jedyny plus to nawet nieżle rozbudowany tryb myclub ale to jest jedyny plus jeżeli następny pes bedzie taki jak ten czyli dla przedszkolaków to przechodzę na fifę czego nie chciał bym robić bo jestem fanem pesa od 10 lat pozdrawiam piszcie i dzielcie się swoimi przemyśleniami >
My chyba gramy w inna grę
dla mnie on jest chyba najlepszy dotychczas. Wyniki hokejowe sa troche za często, ale gdybyśmy umieli wszyscy grać perfekcyjnie w obronie to by było zawsze 0:0 i wtedy byłby płacz, ze nuda. Z bramkarzem tez sie nie zgodzę bo u mnie Hart ma 89 i wyciąga takie piłki, ze szok. Zawrotne tempo? Mi sie czasem wydaje, ze jest za wolno... Ogólnie spora realistka, fajne triki, ładne bramy. Jest dobrze. A dodam, ze gram, jak juz wspominałem od PES 3, czyli juz w 14 edycje.