W sumie lubię tą grę ale chyba bez wzajemności
jak mnie czasami to wkur... to aż muszę tu napisać
Grałem z jakimś typkiem przed chwilą, gość dość przeciętny. Dwoje się i troję, ładuję na bramkę skąd można i jak można a Courtuis wyjmuje wszystko, w końcu po 4 czy 5 dobitce w jednej akcji piłka od niechcenia wtacza się do bramki, widząc co się dzieje cofam zespół do defensywy i rozgrywam spokojnie przez resztę meczu, 90 minuta jakaś przepychanka na 40 metrze, wolny dla przeciwnika, do piłki podchodzi cygan Neymar i ładuje z 40 metra w samo okienko bramki, ręce opadają.
Dwie rzeczy mi się na myśl nasuwają:
1) z tego co mi wiadomo to Courtuis nie gra już ze 3 miesiące a w grze prezentuję formę jakby przed chwilą zdobył złotą piłkę, po co konami pajacuje z tymi strzałkami, wszyscy powinni mieć zielone i przynajmniej byłoby sprawiedliwie, w tamtym PES jak DE Gea miał fioletową strzałkę to wolałem mieć obrońce na bramce a Courtuis broni jak w szczytowej formie, nie wiem jak u innych ale w tym meczu wyjął mi z 5 setek.
2) rzuty wolne to w tej edycji 70% szansy na bramkę a jak ktoś strzela tym rumkiem Neymarem to z 90%, przegięli z tym pałę na maxa w poprzedniej edycji było łatwo ale to co się dzieje teraz to jakieś jaja. Pieprzony Arcade i tyle.