Grał ktoś luisem enrique ??
ja gram Enrique, co chcesz wiedzieć?
teraz kilka słów ode mnie na temat arcadówki zwanej dla zmylenia PESem
od premiery grałem pass support na poziomie 1, grało mi źle, zawodnicy jakby stali w miejscu nie wychodzili do podań, przeciwnik w tym czasie biegał jak na fecie, same podania to żart, za lekkie, jakby po błocie, a odbiorca oczywiście stoi, dając mocniejsze podanie i tak leciało do najbliższego i wcale niewiele mocniej, dodam tylko, że w tej grze trzymając podanie dłużej niż pół sek to praktycznie od razu odbiór przeciwnika. Grając klepką szlag człowieka trafiał, lipa totalna...
w piątek się wk...iłem i wlazłem w ustawienia dałem pass support na maxa i... efekt taki, że lekkie pyknięcie a piła szybka leci do typa który pięknie po nią wybiega, zawsze trafia do adresata, gra na jeden kontakt to bajka, wszystko płynnie, jakby to sam komp grał... no właśnie czy o to chodzi KOMONEY?
? żeby to komp grał, a ja tylko naciskam x albo kwadrat w odpowiednim momencie? człowiek chciał pograć w grę a dostał lipę i tyle.
Wniosek: jeżeli chcesz podnosić umiejętności to graj na pass support 0 albo 1, ale to kosztem wyników no i mega wk...rwianie w każdym meczu, jeżeli grasz dla rankingu, to pass support na maxa i napie...laj w przyciski jak leci, a i tak coś strzelisz...
miłego grania