Witajcie, chcialbym zadac kilka pytan, bo zastanawiam sie nad zakupem gry. Czy sa jakies turnieje dla poszczegolnych poziomow sily, powiedzmy poziomu 1 czy 2? Czy trudno jest uzbierac GP jezeli jest sie naprawde dobrym graczem i czesto wygrywa mecze? Jak uwazacie, tryb myclub jest lepszy niz w pesie 15? Za sensowne odpowiedzi naprawde wielkie dzieki
Jeśli chodzi o turnieje to nie wiem bo nie jestem na razie zainteresowany, nawet nie wiem czy już jakieś są, GP zbiera się tak samo jak poprzednio, więcej wygrywasz masz ich więcej, proste i logiczne, jest jednaj mały szkopuł, kontrakty poszły mocno w górę w porównaniu do poprzedniej edycji, pierwszy lepszy grajek koło 80 lvl to koszt około 2000 gp, w poprzednim PES było to 1000-1200, o graczach powyżej 85 nawet nie piszę:) Takiemu Neuerowi trzeba wybulić prawie 4000 gp za kontrakt, w tamtym roku, tzn PESie tym najlepszym płaciło się 3300-3500 nie wiem ile takiemu Ronaldo czy Messiemu ale mniejsza o to, ogólnie to konami co było do przewidzenia jeszcze mocniej poszło w taxe, kontrakty kosztują dużo GP a stosunkowo nie dużo coinsów a jak wiadomo za coinsy trzeba płacić bo po chwili przestają wpadać te "darmowe" w wystarczających ilościach, w tej edycji nawet sloty na zawodników z free agenta trzeba dokupować
Po z tym jest trochę zmian w samym trybie, parę kosmetycznych, parę praktycznych np. rozwój zawodników, z kmiota z ovr 67 możesz zrobić po kilku/nastu meczach całkiem przyzwoitego gracza. Pomijając wszystkie mankamenty gra mi się lepiej niż w poprzedniej edycji, oczywiście jest jeszcze sporo niedociągnięć ale pewnie co nie co jeszcze poprawią.
Aha, jest jeszcze poprawiona opcja wyszukiwania przeciwników, już nie ma szukania po div tylko pozycji w rank +/- 100 od twojej aktualnej, z levelovaniem drużyny też teochę ograniczono pole manewru