A teraz inne spostrzeżenie. Chodzi mi o zawodników i ich pozycje i tak: Na początku gry wylosował mi się Kroos domyślna pozycja AMF i ov 88, ale że tam był D. Silva ustawiłem go na CMF no i już tak zostało (na chwilę obecną ov 91). No właśnie i to moje spostrzeżenie bo zawodnik, który "urodził się" AMF przestawiony na CMF został już nim i tak na liście wszystkich zawodników Kroos widnieje jako CMF 91 (lvl49), a kiedy go ustawię na AMF ov to 88.I teraz pytanie: zdarzyła wam się taka sytuacja? (pytam bo z combo trafił mi się Robben domyślny RWF, a u mnie może grać jako SS i nie wiem czy chce go stracić jako RWF gdyby zadziałało się tak jak z Krossem - no chyba że to wyjątkowa sytuacja i stąd moje pytanie).p.s wątpię czy gdybym ustawił go teraz na domyślnej pozycji AMF jego ov tam by skoczył skoro lvl to 49 na chwilę obecną :/
gral ktos trenerew löw? mam zamiar go sprawdzic, bo ma fajne zageszczone pole, a skrzydlami cos slabo mi sie gra, bede musial paru kopaczy przestawic na pozyje Amf, ale mysle ze moze to dobrze I tak wygladac ... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Hala_MadridJa mam Robbena od początku gry. Ustawiam go na pozycji AMF (z racji tego że nie "dorobiłem" się jeszcze dobrego piłkarza na te pozycję ), ale nic się z jego nominalną pozycją nie zmieniło, nadal widnieje jako RWF. Także u mnie taka zmiana nie zaszła Być może u Ciebie stało się tak dlatego, że Kroos na pozycji CMF ma większy ovr od samego początku niż na AMF
Panowie nie wprowadzajcie zamieszania. Pozycje podczas gry nie ulegają zmianie. To KoMONEY miesza. Po prostu przerobili w grze Kroosa z AMF na CMF, jaki był powód nie wiem, ale tak zrobili, dlatego teraz jego domyślna i podstawowa niby pozycja to CMF. Tyle jeśli chodzi o tą zagadkę.Podobnie miałem z Dybałą, którego losowałem jako CF a teraz jest SS. Mam nadzieję, że pomogłem... REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
No patrz, powinienem od tego zacząć. Sprawa Kroosa wyjaśniona. Dzięki (zamykamy "wąteczek") leci piwko!!
Miałem tak samo z Di Maria wylosowalem go w pomocnikach pozycja Amf a po tygodniu weszła aktualizacja i zrobił się z niego rwf
Nie skleiłem tego z aktualizacją, kminiłem że MyClub jest tak rozbudowany, że umożliwia taką "sytuację" co by było nawet ciekawe, ale ok sprawa wyjaśniona.Wracając do aktualnego agenta, wylosował ktoś tam jakiegoś kozaka?? Coś powyżej ov 85? Losowaliśmy wczoraj z kumplami chyba z 14 razy i ostatni przyszedł Ozil, a o całej reszcie się pisać nie chce i tak doszliśmy do wniosku, że kozaków z tego agenta raczej się nie wylosuje :/
Weź nie dołuj bo dzis chcę losować
(...) bo przecież 28% a teraz 31% to napewno nie jest 21 losowań 4 czarne to ile procent? brak słów