U mnie to samo, z 850 na 680, z 2giej do szóstej
Obrony nie ma.
Ja gram teraz online division. Od 50 meczy mam 1 zwycięstwo i kilka remisów, nie mogę tego pojąć, ale ja jeden tego problemu nie mam bo na forach EU temat jest poruszony.
Wcześniej grało mi się super a w PES 2015 Polską bilem Reale i Bayerny, teraz w dupe wszystkim i z wszystkimi (Bayernu ani Realu nie wybierałem) nie ważne czy gość ma ratting 900 czy 300 ale gdy strzele gola z automatu nie mogę wyjść z połowy a nie widzę aby przeciwnik zmieniał taktyka, ja też nie.
Wczoraj grałem z gościem i przegrywałem 1-0 ale tak go przycisnąłem, że chłopak nie mógł wyjść na swój 40 metr w końcu w 70 minucie strzelił sobie z premedytacją samobója!!!! momentalnie mecz zrobił się wyrównany a on miał jeszcze 20 minut szansy na zwycięstwo.
Ja zacznę robić to samo, bo miałem wiele meczy, że gdy prowadziłem jedną bramką przeciwnik ciągle mnie atakował a ja miałem problem z wymianą kilku podań, piłkę traciłem w okolicy lini połowy i znów zmasowana obrona.
Problemem jest ze często traciłem gola na remis w 88-92 minucie, wtedy moja niemoc odpuszczała ale nie było czasu na gola zwycięskiego.
Widzę, że gdy dzieją się takie anomalia warto strzelić sobie gola samobujczego i mieć jeszcze czas na strzelanie zwycięskiego bo skrypty odpuszczają.
Ta gra w ostatnich tygodniach uwlacza mojej inteligencji :/
Sorry za ewentualne literówki, e trudno na telefonie pisać długi tekst.