i co był oskryptowany handicap dla nich? czy spokojnie wygrałeś?
Heheh....w sumie to chyba dobrze że ten temat został poruszony. przynajmniej masz się teraz czym podniecać i próbować dogryzać ludziom którzy mają inne zdanie niż ty w co drugim poście od 10 stron
czy jak to ty lubisz bardziej mainstremowo określać "hejtować"
wrzuć na luz bo zaraz ci twoje zwieracze handicapa zrobią i będzie siara
Swoją drogą jeśli chodzi o te argumenty co poniektórych o tym że gra jest realistyczna itp. to mam niezły ubaw jak to czytam, że Barcelona, Real czy inne gady przegrywają z ogórkami
O.K zgadzam się ale czy widział ktoś kiedyś a jeśli tak to na jakim poziomie wyniki meczów 7;6, 8;7 itp. tylko jak ktoś ma zamiar wyskakiwać z argumentem że to wina gry w obronie to niech sobie daruje bo szkoda klawiatury zdzierać , w ostatnich 30 meczach straciłem 10 bramek, w 2 dzisiejszych 12
do bramki wpadało WSZYSTKO!!! zarówno po jednej jak i drugiej stronie, ile strzałów tyle bramek.
Btw. chyba naprawdę zacznę nagrywać te mecze, nie chodzi już nawet o udowadnianie czegokolwiek ale super się ogląda jak Neuer wpuszcza "strzały" z 40 metrów albo wypluwa napastnikom pod nogi jakieś [cenzura] lecące od niechcenia w stronę bramki ale ok, poszukam tu swojej winy
szkoda że mi takie bramy nie wchodzą to może bym mniej płakał.
W sumie to z jednym się zgodzę, to tylko gra w dodatku dość głupia więc szkoda na siebie naskakiwać...