Spoko wszystko działa popranie wedle KONAMI Skauci są specjalnie spieprzeni... Są kombinacje, że na 100% np wypadł by ci BALE albo tak jak piszesz kozacki bramkarz z portugali.. wiec celowo to skopali by nie działało poprawnie, aby nie było za łatwo. Pytanie po co ci skauci mają swój niby zakres wyszukiwań! Temat przerabiany w PES2015
Nie do końca. Im więcej gwiazdek ma agent tym większa szansa ze wylosujesz dokładny mix tych trzech agentów. Jak uruchamiasz losowanie z łączonego to masz napisane ile % szansy jest na wylosowanie. Także jak masz farta to wylosujesz z 3 po 1 gwiazdce, ale szansa mała. Ja zbieram tych po 5 gwiazdek na razie i kiedyś sobie polosuje z łączonych, a tak to puszczam pojedynczo.
Ktoś wyżej pyta czy Myclub w wersji free zaczyna się od nowa. Otóż nie, ja PESa 2016 sprzedałem, zainstalowałem wersje darmową i mogę kontynuować moim składem. Wszystkie zapisy są tj składy, ranki itd.Nawet bonusy za Day One przychodzą ^^
Serio pomóżcie bo gram i nie wiem co robić, jak zdobyć dobrych zawodników? Kupować za 10k? Czekać na jakieś okazje? i co z tymi darmowymi agentami, łączyć ich czy co ? Na ile wypożycza się zawodnika, to jest jeden mecz tylko?
Ok, a Ci piłkarze co się płaci za wypożyczenie to na ile meczy? bo w sumie nie drogo
to raczej długo poczekasz na losowanie np. CR7 z tych 5 gwiazdek. Ja do tej pory na około 1000 darmowych agentów nie dostałem np. ani jednego z LWF albo RWF, a co dopiero żeby któryś z nich dodatkowo miał 5 gwiazdek. Ale może Ty masz więcej szczęścia
Jeżeli chcesz czekać na dobre okazję to poczekasz jeszcze z 3-4 miesiące jeśli chodzi Ci o procent wylosowania czarnej w granicach 50 %.Nie ma co czekać,co czwartek jest agent i co czwartek raczej na 99% będziesz miał tyle samo % na zdobycie czarnej. Ja agentów nie łącze, losuje pojedynczo. Z darmowego agenta jeśli masz szczęście to wpadnie Ci czarna raz na 200 losowań.Powodzenia.
To nie wiem jak Ty to robisz bo ja na około 700 meczy mam 2 czarne z darmowych wiec to nawet nie wypada co 200 losowań a co 350.