Do tej aktualizacji co była w czwartek wygrywałem 90% meczy w lidze i w lidze sim. Teraz przegrywam 70% meczy mając większe posiadanie i 2x więcej sytuacji pod bramkowych i grając tym samym składem. A przegrywam z kolesiami co mają 450 -500. Przed tą aktualizacja wygrywałem z graczami co mieli ranking 800 - 900. I nie sprawiało mi kłopotu gdy ktoś miał w składnie ronaldo, ibrahimovicia czy neymara. A teraz wystarczy ze mają kogoś z tej trojki to nie potrafię ich zatrzymać. Dodam też każdy co posiada jednego gracza z tej trójki gra cały mecz na pałę, jedno dwa podania i dzida, a w ataku to samo, zgranie i wysunięcie. Skrzydła i gra podaniami nie istnieją u 95 % moich przeciwników. Najgorsze jest to ze oni stawiają autobus i nie sposób jest rozklepać, nie jesteś wstanie przedryblować gdy biegnie do ciebie 2/3 piłkarzy, a jak nawet ci sie uda ich okiwać to zawsze dostaniesz kose. W trakcie podawania jak nie gwizdnie to jest przywilej korzyści, ale co z tego jak piłkarz podający leży, a je nie mam jak sie obrócić ani odegrać i co mi z wolnego z 40 metrów. Z kim bym nie grał to gdy tylko mam sam na sam to kosa, a co faulujący dostaje - żółtą
. A wolne w tym pesie oczywiście loteria w 15 wchodziły mi niemal każdy wolny z każdej pozycji. w 16 nie jestem pewny czy trafię z 18. A bramkarze to już historia na inny temat, bronią strzały nie możliwe do obronienia, a wpuszczają takie [cenzura] że płakać sie chce. Ja na bramce mam Łodygina do aktualizacji kox, średnio na 10 meczy 3/4 bramki wpuszczone, a teraz co strzał to gol. Był najbardziej pewnym punktem mojego składu 2 bramkarz Marchetti jeszcze gorzej broni. I niestety za taką grę zapłaciłem 150 zł, a mogłem mieć ją za darmo
Jestem bardzo ciekawy co przyniesie czwartkowa aktualizacja.
PS. Dostałem 10 euro jako doładowanie portfelu steam na gwiazdkę. I z ciekawości kupiłem za to coinsy było ich podań 1000 + to co miałem przed kupnem i to wystarczył 4/5 losowań pomijam fakt że tylko 1 czarna sie trafiła . A kogo wylosowałem oczywiście polaka, mianowicie Jakuba Błaszczykowskiego. Za GP rozumiem że nie zawsze trafi sie coś fajnego, ale żeby za coinsy nic fajnego sie nie trafiło, to tego bardzo nie rozumiem.