chillonahill, kilka stron do tyłu masz wszystko opisane, kto jak co robi.
N oto chyba sie za to wezmę. Mam narazie 35 k GP ale nie wiem czy podołam z tym. W sumie jak będę wygrywał non stop to i kasa będzie wpływała ale i tak będzie szło na kontrakty także na jedno wychodzi i znowu będę wracał do punktu wyjścia. Jednak wolę być bogaty w GP niż non stop na zero
ja ogóle troche pozbieram GP , zagram 2,3 mecze online i znów GP i jakoś to idzie, wczoraj wyrzuciłem 170 K na losowania, więc narazie mam tylko 20k.
Graj turnieje z jedną gwiazdką darmowymi zawodnikami, których dostajesz co mecz i wtedy nabijasz GP, a kontrakty podstaowych zawodników zostają ;-)
tak to wygląda jak na tym filmiku ja nawet do farmienia GP biore zawodników których wylosowałem z agentów po 10k, oczywiście tych którzy mi nie odpowiadaja, bo sa mi zbędni i miejsce tylko zajmuja nie mam żadnego dobrego trenera, co mnie drażni, same ogórki :/
mój też ma TS99 - ale nie mieści mi się w składzie Yaya Toure i Diego Costa, dlatego musze podmienić na coś lepszego z parciem na 2 napastników
o 11 znowu jakas aktualizacja do 13.00
serwery nie będa działały?
Hala jak grasz tym składem na LVL 4 - zazwyczaj jakiś kopaczy losujesz? Messi Ronaldo etc ?