Szybko się poddajecie... Ja na początku również balansowałem nisko ale ostatnio idzie mi coraz lepiej. Co do rajtek to dobijam do 800 i balansuje od kilku sezonów miedzy 3 a 2 liga... Zacząłem bliżej przyglądać sie statą zawodników a nie ovr... i efekty są... A jak przegram 15 meczów to przeciez nie połamie płyty tylko zrobie wszystko by nastepne 5 wygrać.. Ale to to trzeba umieć... A i nigdy nie dałem grosza na coinsy i nie dam... Współczuje wręcz tym co tak czynią...
Szybko? 60 meczy w dupe gdzie wyniki są dwucyfrowe i ty mówisz, że szybko?
Ja gram w piłki od ponad 20 lat, i to swego czasu maniakalnie.
To nie jest tak, że jestem słaby na tyle aby nie być w stanie zagrać na zero z tyłu te kilkanaście sekund. Juz nawet zakładałem, że przetrzymam z 2 mecze na remisie wymieniając piłki na tyłach ^^ może coś zaskoczy. Ale wtedy zawsze coś się źle odbiło i co bym nie robił i tak traciłem bramkę max do 10 minuty w grze!!!!! Z takim doświadczeniem jestem a walą mi po 12 goli. Jak ustawiam na rating z mojego poziomu to dostaje max 3 golami. Ale nie tylko ja tak mam, bo czytałem zagraniczne fora i po pewnym paczu tak niektórzy mają.
Rok temu, nie myślałem, że w ogóle istnieją ludzie z takim ratingiem lol.