Trzeba było nie szaleć. Ja zagrałem ok 25 meczów, awansowałem do 1 ligi i nie ruszyli mnie. Ale: nie kartkuje, strzelam 4-5 swojaków na początku i przełączam na normalny tryb Sim z widokiem z trojkata. Trwa to troche dłużej niz walenie czerwa, ale jak widać bezpieczniej.
Ok. To u mnie napewno bylo tego wiecej.A ile taki zawias moze potrwac?
Jakie ligi.
Ja dostałem bana mimo ze nie korzystałem z buga i zaś nie wiadomo kiedy zostane odbanowany .
Oh yeah! bany! Bany lecą na cheaterów to i czasem niewinnemu sie dostanie. Tak samo powinno być w polskim rządzie.
I teraz się śmieje z tych co tyle trainerowali ręcznie . Ja w tydzień na trainerze zrobiłem ponad 2 miliony Niestety już nie chciało mi się pod koniec kolejnego agenta losować i nie trafiłem Ibry i Bale
A najlepsze jest to, że to ja im na forum o tym napisałem i mnie chyba posłuchali hehe.
Nie zesraj sie polaczku biedaczku, cebulaczku.
Nie płaciłem za coinsy, nie jestem idiotą. Nie trzeba szukać błędów w grze. Wystarczy poswięcić ten czas na granie w grę. Zresztą mi to bez różnicy, bo to nie ja dostanę bana tylko wy. Już widzę te wasze wkurwione miny, 100h+ farmienia zniszczone w jedną sekundę przez bana hehehe.